Over ons 

     

ICT zit in ons DNA en daarmee garanderen wij bedrijfscontinuïteit & digitale veiligheid!

Iedere organisatie moet door het kiezen voor onze ICT oplossingen succesvoller zijn! ICT zit in ons DNA en daarmee garanderen wij optimale bedrijfscontinuïteit & digitale veiligheid! Vertel ons waar wij u mee kunnen helpen!

 


 
     
     

Onze Visie 

Een professionele inrichting van uw ICT is het juiste vertrekpunt voor optimaal succes in uw bedrijf. Wanneer uw ICT-omgeving veilig en professioneel is ingericht, zijn uw medewerkers efficiënter en productiever! Wij zijn van mening dat het ICT-beheer van uw organisatie naadloos moet aansluiten op uw primaire bedrijfsprocessen. De ICT-oplossingen die uw inzet moet voor u werken en niet andersom! Onze ICT oplossingen maken dat uw eenvoudig, gestructureerd, veilig en efficiënt aan de slag kan! Wij maken ons druk om uw ICT omgeving, u hoeft alleen maar te doen waar u goed in bent! 

     
     

Hoe het allemaal is begonnen...


PM Networking is in 2001 opgericht door 2 studievrienden in een zolderkamer te Westzaan. De hoofdactiviteit was het onderhouden van printers, werkplekken & servers (kantoorautomatisering). Door vraag vanuit de markt is het dienstenaanbod vrij snel uitgebreid en geprofessionaliseerd met diverse Internet diensten, zoals (batched) e-mail-voorzieningen, domeinnaamregistraties en webhosting.


“Inmiddels zijn deze studievrienden uitgegroeid tot ware professionals in hun vakgebieden!“ Hedendaags telt PM Networking 13 medewerkers (zie onderstaand ons team) en is het gevestigd te Purmerend. Wij zijn dé specialist op het gebied van ICT. Wij delen onze kennis graag met onze klanten en streven altijd naar een klantspecifieke oplossing. 

     
     

Ons Team

       

 
Maarten 

Algemeen Directeur

Onze Algemeen Directeur en tevens één van de twee oprichters van PM Networking. Maarten verdiept zich graag in de bedrijfsprocessen van anderen om deze vervolgens te verbeteren met inzet van ICT, en is zowel uitvoerend als organisatorisch actief binnen PM.

Zijn Motto:

"Why join the navy if you can be a pirate' - Steve jobs"
       

 
Peter 

Technisch Directeur

Onze Technisch directeur en tevens één van de twee oprichters van PM Networking. Peter houdt zich bezig met het ontwerpen van ICT netwerken en zorgt ervoor dat de juiste ICT hulpmiddelen aansluiten op uw bedrijfsprocessen. De uiteindelijke oplossing moet in zijn visie veilig zijn en bijdragen aan de verbetering van uw processen. Met zijn ervaring als een echte rastechneut, is hij een waardige speler in zijn vakgebied!

Zijn motto:

 “Met techniek is "niets te gek" maar je moet het wel juist gebruiken!”
       

 
Hanneke

Operationeel Manager

Hanneke is Operationeel manager binnen PM Networking. Zij is o.a. verantwoordelijk voor het begeleiden van projecten, klantcontacten en het bewaken van de planning binnen PM Networking, maar neemt daarnaast naast ook operationele zaken en een stuk HR voor haar rekening. Daarnaast is zij bezig met het naleven en opvolgen van diverse regelgevingen, denk hierbij bijvoorbeeld aan de AVG-richtlijnen en onze jaarlijkse Data Pro certificering door NL Digital. 

Haar motto: 

 “Luisteren kan zoveel zeggen”
       

 
Maurice 

Systeembeheerder

Maurice is al geruime tijd werkzaam bij PM Networking als systeembeheerder en supportmedewerker en dat bevalt hem erg goed! Hij houdt zich o.a. bezig met het installeren van servers, werkstations, netwerken, VOIP en geeft remote suppor ect. Daarnaast houdt hij zich ook nog altijd bezig met het automatiseren van processen en taken voor onze klanten. "De meeste energie krijg ik van het samen met en voor de klant bekijken, welke oplossing het beste past bij de bedrijfsvoering. Dit natuurlijk met als uiteindelijk doel, dat het de klant vooral gemak en efficiency oplevert. Het creëren van een overview en daar met onze oplossingen de juiste invulling aangeven, is super motiverend!"


 
       

 
Arno

Systeembeheerder/ IT Coördinator

Arno was eigenaar van IT-Home, een eenmanszaak die is ontstaan vanuit passie voor het ICT-vak en die in 14 jaar heeft geleid tot vele samenwerkingen met mooie klanten. Na al die jaren heeft Arno behoefte aan meer. “De motivatie achter deze beslissing is voor mij gebaseerd op; T.E.A.M. Together Everyone Achieves More. Wij gaan vanaf nu samen knallen in de toekomst!”. Het samenwerken in een team, het kunnen sparren met elkaar over vraagstukken en het delen van kennis vanuit jarenlange ervaring in het ICT-vak is wat hij heeft gevonden door zich te voegen bij het team van PM Networking!

Zijn motto::

T.E.A.M. Together Everyone Achieves More
       

 
Marijn

Support Engineer

Marijn is 1e-lijn support engineer bij PM Networking. Dit houdt in dat hij het eerste aanspreekpunt is als onze klanten support nodig hebben. De meeste energie krijgt van het zo goed en snel mogelijk oplossen van problemen. Je kunt daardoor het gesprek met de klant positief afsluiten, en dat geeft de meeste voldoening. "Er is uiteraard niets fijner dan een tevreden klant. (En natuurlijk geeft ook de vrijdagmiddag borrel energie!) Ik doe dit werk nu al 5 jaar en ik wil dit werk graag ook de komende 40 jaar doen!"

Zijn motto: 

"Talent bepaalt wat je kunt bereiken; Inzet of je het bereikt"
       

 
Tom

PHP Developer

Tom is onze  zelfbenoemde "beste programmeur van PM”. :)"  Hij houdt zich dagelijks bezig met de ontwikkeling van complexe algoritmes, en is een echte team-mascotte! De meeste energie krijgt hij wanneer de klant na een demo, erg blij is met het ontwikkelde product. "Hier doe je het tenslotte voor! Verder vindt ik het erg leuk om mijn kennis over te dragen aan mijn collega’s en vice versa. Tot slot krijg ik ook altijd energie van een kroketje van de Febo, die gaan er altijd wel in!"

Zijn motto:

“Waarom makkelijk doen, als het ook moeilijk kan”
       

 
Jarina 

PHP Developer

Jarina is na de afronding van haar opleiding direct begonnen bij PM Networking in de rol van softwareontwikkelaar, dit is inmiddels alweer zo een 12 jaar geleden! Zij gaat iedere dag opnieuw aan de slag kan met andere uitdagingen en is altijd op zoek naar de meest passende en werkende oplossing voor onze klanten. "Soms kan het daarom ook zijn dat een oplossing nog beter uitpakt dan verwacht en daar kreeg ik altijd weer extra energie van! Ik ben inmiddels geëmigreerd naar Zweden en dit betekent dat ik vanaf dat moment altijd op afstand aan het werk ben. Het is gaaf dat dit is gelukt en dat ik nog steeds aan het werk kan voor PM Networking en onze klanten!"

Haar motto: 

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the universe is winning"
       

 
Marco 

PHP Developer

Marco is bnnen PM Networking werkzaam als PHP developer. Zijn specialiteiten liggen vooral in het maken van de voorkant van applicaties & websites. Hij ging daar al vroeg mee aan de slag en ook in zijn vrije tijd vindt hij het leuk om alle mogelijkheden zo goed mogelijk onder de knie te krijgen! "Bij PM ben ik wel anders gaan kijken naar de applicatie kant. Ik zag zelf altijd alleen het topje van de ijsberg. Wat jij kon zien kon ik maken. Maar de applicaties zitten veel breder in elkaar, bij PM krijg ik de ruimte om dit te ontdekken en hierin verder te ontwikkelen"

Zijn motto:

"Code is like humor. When you have to explain it, it's bad"
       

 
Mick 

PHP Developer 

Mick is de nieuwste aanwinst in ons team! Hij is één van de ontwikkelaars in het PM team. Op het moment is hij bij PM met diverse interne ontwikkelingen aan de slag en daarnaast voert hij ook al werk uit wat direct voor onze klanten is. Hij vindt het erg leuk bij PM, aangezien hij veel nieuwe dingen leert! "Als ik wat kan programmeren waar men uiteindelijk profijt uit kan halen krijg ik daar altijd een enorme boost van. Daarom vindt ik design patterns enorm interessant en weet ik dat dit voor programmeurs extreem veel houvast kan bieden. Als ik zelf eenmaal weer een fijn patroon voor de klus heb gevonden geeft me dat een enorme kick!"

       

 
Kelly 

Marketing & Communicatie

Kelly is verantwoordelijk voor de marketing & communicatie bij PM Networking. Dit houdt in dat zij vooral bezig ben is met het continu op de hoogte houden van onze klanten op vele verschillende manieren. Dit kan zijn via het opstellen en uitsturen van de nieuwsbrief, het beheren van de website(s) en social media, het organiseren van interne & externe events en het meedenken en opzetten van nieuwe producten/ diensten etc. "Ik krijg energie van bijna al mijn werkzaamheden, omdat het gewoonweg iedere dag anders is en je breed georiënteerd in de organisatie aan de slag bent!"

Haar motto: 

"Creativity is intelligence having fun!" 

 
       

 
Word jij onze nieuwe collega?...

Openstaande vacatures:

PHP Developer

Systeembeheer

Administratief medewerker 

Wordpress Website Developer 

     

Onze Vacatures 

 

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in een ambitieuze organisatie...

Kijk dan snel eens op onze vacature pagina en solliciteer! 

     
     

Onze Contactgegevens 


 

Neem contact met ons op!

Wij kijken graag samen met u mee waar wij iets voor u kunnen betekenen!