Over ons 

     

ICT zit in ons DNA en daarmee garanderen wij bedrijfscontinuïteit & digitale veiligheid!

Iedere organisatie moet door het kiezen voor onze ICT oplossingen succesvoller zijn! ICT zit in ons DNA en daarmee garanderen wij optimale bedrijfscontinuïteit & digitale veiligheid! Vertel ons waar wij u mee kunnen helpen!

 


 
     
     

Onze Visie 

Een professionele inrichting van uw ICT is het juiste vertrekpunt voor optimaal succes in uw bedrijf. Wanneer uw ICT-omgeving veilig en professioneel is ingericht, zijn uw medewerkers efficiënter en productiever! Wij zijn van mening dat het ICT-beheer van uw organisatie naadloos moet aansluiten op uw primaire bedrijfsprocessen. De ICT-oplossingen die uw inzet moet voor u werken en niet andersom! Onze ICT oplossingen maken dat uw eenvoudig, gestructureerd, veilig en efficiënt aan de slag kan! Wij maken ons druk om uw ICT omgeving, u hoeft alleen maar te doen waar u goed in bent! 

     
     

Hoe het allemaal is begonnen...


PM Networking is in 2001 opgericht door 2 studievrienden in een zolderkamer te Westzaan. De hoofdactiviteit was het onderhouden van printers, werkplekken & servers (kantoorautomatisering). Door vraag vanuit de markt is het dienstenaanbod vrij snel uitgebreid en geprofessionaliseerd met diverse Internet diensten, zoals (batched) e-mail-voorzieningen, domeinnaamregistraties en webhosting.


“Inmiddels zijn deze studievrienden uitgegroeid tot ware professionals in hun vakgebieden!“ Hedendaags telt PM Networking 13 medewerkers (zie onderstaand ons team) en is het gevestigd te Purmerend. Wij zijn dé specialist op het gebied van ICT. Wij delen onze kennis graag met onze klanten en streven altijd naar een klantspecifieke oplossing. 

     
     

Ons Team

       

 
Maarten 

Algemeen Directeur

Onze Algemeen Directeur en tevens één van de twee oprichters van PM Networking. Maarten verdiept zich graag in de bedrijfsprocessen van anderen om deze vervolgens te verbeteren met inzet van ICT, en is zowel uitvoerend als organisatorisch actief binnen PM.

Zijn Motto:

"Why join the navy if you can be a pirate' - Steve jobs"
       

 
Peter 

Technisch Directeur

Onze Technisch directeur en tevens één van de twee oprichters van PM Networking.
Peter houd zich bezig met het ontwerpen van ICT netwerken en zorgt ervoor dat de juiste ICT hulpmiddelen aansluiten op uw bedrijfsprocessen. De uiteindelijke oplossing moet in zijn visie veilig zijn en bijdragen aan de verbetering van uw processen. Met zijn ervaring als een echte rastechneut, is hij een waardige speler in zijn vakgebied!

Zijn motto:

 “Met techniek is "niets te gek" maar je moet het wel juist gebruiken!”
       

 
Maurice 

Systeembeheerder

Een ervaren, doorgewinterde rot in het vak. Maurice heeft jaren lange ervaring in grote netwerken van o.a. KLM waardoor hij een waardevolle en waardige sparringspartner is binnen ons Team. Maurice is een echte techneut en wil dan ook tot op de bits en bytes weten hoe zaken werken, en waarom ze zo werken. doe daar vooral uw voordeel mee! 

       

 
Arno

Systeembeheerder/ IT Coördinator

Arno was eigenaar van IT-Home, een eenmanszaak die is ontstaan vanuit passie voor het ICT-vak en die in 14 jaar heeft geleid tot vele samenwerkingen met mooie klanten. Na al die jaren heeft Arno behoefte aan meer. “De motivatie achter deze beslissing is voor mij gebaseerd op; T.E.A.M. Together Everyone Achives More. Wij gaan vanaf nu samen knallen in de toekomst!”. Het samenwerken in een team, het kunnen sparren met elkaar over vraagstukken en het delen van kennis vanuit jarenlange ervaring in het ICT-vak is wat hij heeft gevonden door zich te voegen bij het team van PM Networking!

Zijn motto::

T.E.A.M. Together Everyone Achives More
       

 
Marijn

Support Engineer

Marijn is een jonge, sociale en zeer behulpzame jongen met de uitstraling van "Rag'n' Bone Man" :) Marijn heeft inmiddels de studie aan het Regio College (ICT niveau 4) afgerond en brengt vol enthousiasme zijn opgedane kennis in de praktijk! 

Zijn motto: 

"Talent bepaalt wat je kunt bereiken; Inzet of je het bereikt"
       

 
Tom

PHP Developer

“Zeer geïnteresseerd in programmeren en vers afgestudeerd aan zijn deeltijd Software Engineering opleiding. Als autorijden hem net zo goed zou liggen als programmeren, dan hadden we een ware Max Verstappen in ons team gehad. ... Helaas... ;) 

Zijn motto:

“Waarom makkelijk doen, als het ook moeilijk kan”
       

 
Jarina 

PHP Developer

Jarina is één van de weinige vrouwelijke programmeurs, maar vergis je niet, ze staat haar mannetje en weet menig 'man' de weg te wijzen in de techniek. PHP en Javascript zijn voor haar kinderspel. 

Haar motto: 

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the universe is winning"
       

 
Marco 

PHP Developer

Marco is onze judoka. Zeer gemotiveerd is hij zowel in zijn sport, als in het programmeren met PHP. Marco is een held in font-end zaken: CSS en HTML hebben geen geheimen meer voor hem!

Zijn motto:

"Code is like humor. When you have to explain it, it's bad"
       

 
Mick 

PHP Developer (i.o.)

Mick is de nieuwste aanwinst in ons team! Hij gaat aan de slag als programmeur. Momenteel is hij nog in opleiding, maar hij levert al een echte bijdrage aan ons team. Op het moment is hij bij PM met diverse interne ontwikkelingen aan de gang. Ook zo nu en dan voert hij werk uit wat direct voor onze klanten is.Hij vindt het erg leuk bij PM, aangezien hij veel nieuwe dingen leert!

       

 
Hanneke

Account Manager

Hanneke bijt zich vast in de vragen en problemen van onze klanten en zorgt ervoor dat deze naar tevredenheid worden afgehandeld. Een ware spin in het web binnen ons team en daardoor een onmisbare schakel. 

Haar motto: 

 “Luisteren kan zoveel zeggen”
       

 
Bram 

eHerkenning, ISO & IT

Bram verdiept zich in de processen en bekijkt hoe deze verbetert kunnen worden met de inzet van IT. Afgestudeerd aan de HvA (Business IT en Management) heeft Bram reeds de nodige toegevoegde waarde in ons team van specialisten.

Zijn motto:

"Veranderingen beginnen aan het einde van je comfort zone"
       

 
Kelly 

Marketing & Communicatie

Kelly is bij PM Networking verantwoordelijk voor onze Marketing en Communicatie werkzaamheden. Zij is een creatieve, bezige bij die het ontzettend leuk vindt om vanuit ICT de vertaalslag te maken naar onze klanten. 

Haar motto: 

"Creativity is intelligence having fun!" 

 
Mieke

Debiteurenbeheer


 
Word jij onze nieuwe collega?...

Vacature PHP Developer 


 

 
Word jij onze nieuwe collega?...

Vacature Systeembeheerder


 

 
Word jij onze nieuwe collega?...

Stagiaire...

     

Onze Vacatures 

 

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in een ambitieuze organisatie...

Kijk dan snel eens op onze vacature pagina en solliciteer! 

     
     

Onze Contactgegevens 


 

Neem contact met ons op!

Wij kijken graag samen met u mee waar wij iets voor u kunnen betekenen!