Over ons 

     

ICT zit in ons DNA en daarmee garanderen wij bedrijfscontinuïteit & digitale veiligheid!

Iedere organisatie moet door het kiezen voor onze ICT oplossingen succesvoller zijn! ICT zit in ons DNA en daarmee garanderen wij optimale bedrijfscontinuïteit & digitale veiligheid! Vertel ons waar wij u mee kunnen helpen!

 


 
     
     

Onze Visie 

Een professionele inrichting van uw ICT is het juiste vertrekpunt voor optimaal succes in uw bedrijf. Wanneer uw ICT-omgeving veilig en professioneel is ingericht, zijn uw medewerkers efficiënter en productiever! Wij zijn van mening dat het ICT-beheer van uw organisatie naadloos moet aansluiten op uw primaire bedrijfsprocessen. De ICT-oplossingen die uw inzet moet voor u werken en niet andersom! Onze ICT oplossingen maken dat uw eenvoudig, gestructureerd, veilig en efficiënt aan de slag kan! Wij maken ons druk om uw ICT omgeving, u hoeft alleen maar te doen waar u goed in bent! 

     
     

Hoe het allemaal is begonnen...


PM Networking is in 2001 opgericht door 2 studievrienden in een zolderkamer te Westzaan. De hoofdactiviteit was het onderhouden van printers, werkplekken & servers (kantoorautomatisering). Door vraag vanuit de markt is het dienstenaanbod vrij snel uitgebreid en geprofessionaliseerd met diverse Internet diensten, zoals (batched) e-mail voorzieningen, domeinnaam registraties en webhosting.


“Inmiddels zijn deze studievrienden uitgegroeid tot ware professionals in hun vakgebieden!“
Hedendaags telt PM Networking 11 medewerkers (zie onderstaand ons team) en is het nu nog gevestigd in het centrum van Zaandam. Wij zijn dé specialist op het gebied van ICT. Wij delen onze kennis graag met onze klanten en streven altijd naar een klantspecifieke oplossing. 

     
     

Ons Team

Maarten 

Algemeen Directeur


 

Onze Algemeen Directeur en tevens één van de twee oprichters van PM Networking. Maarten verdiept zich graag in de bedrijfsprocessen van anderen om deze vervolgens te verbeteren met inzet van ICT, en is zowel uitvoerend als organisatorisch actief binnen PM.

 
"Why join the navy if you can be a pirate' - Steve jobs"
Peter 

Technisch Directeur


 

Onze Technisch directeur en tevens één van de twee oprichters van PM Networking.
Peter houd zich bezig met het ontwerpen van ICT netwerken en zorgt ervoor dat de juiste ICT hulpmiddelen aansluiten op uw bedrijfsprocessen. De uiteindelijke oplossing moet in zijn visie veilig zijn en bijdragen aan de verbetering van uw processen. Met zijn ervaring als een echte rastechneut, is hij een waardige speler in zijn vakgebied!

 “Met techniek is "niets te gek" maar je moet het wel juist gebruiken!”
Hanneke

Account Manager


 

Hanneke bijt zich vast in de vragen en problemen van onze klanten en zorgt ervoor dat deze naar tevredenheid worden afgehandeld. Een ware spin in het web binnen ons team en daardoor een onmisbare schakel. 

 
 “Luisteren kan zoveel zeggen”
Maurice 

Systeembeheerder


 

Een ervaren, doorgewinterde rot in het vak. Maurice heeft jaren lange ervaring in grote netwerken van o.a. KLM waardoor hij een waardevolle en waardige sparringspartner is binnen ons Team. Maurice is een echte techneut en wil dan ook tot op de bits en bytes weten hoe zaken werken, en waarom ze zo werken. doe daar vooral uw voordeel mee! 

Marijn

Support Engineer


 

Marijn is een jonge, sociale en zeer behulpzame jongen met de uitstraling van "Rag'n' Bone Man" :) Marijn volgt momenteel de studie aan het Regio College (ICT niveau 4) en brengt vol enthousiasme zijn opgedane kennis in de praktijk. 

"Talent bepaalt wat je kunt bereiken; Inzet of je het bereikt"
Tom

PHP Developer


 

“Zeer geïnteresseerd in programmeren en vers afgestudeerd aan zijn deeltijd Software Engineering opleiding. Als autorijden hem net zo goed zou liggen als programmeren, dan hadden we een ware Max Verstappen in ons team gehad. ... Helaas... ;) 

“Waarom makkelijk doen, als het ook moeilijk kan”
Jarina 

PHP Developer


 

Jarina is één van de weinige vrouwelijke programmeurs, maar vergis je niet, ze staat haar mannetje en weet menig 'man' de weg te wijzen in de techniek. PHP en Javascript zijn voor haar kinderspel. 

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the universe is winning" - Rick Cook
Marco 

PHP Developer


 

Marco is onze judoka. Zeer gemotiveerd is hij zowel in zijn sport, als in het programmeren met PHP. Marco is een held in font-end zaken: CSS en HTML hebben geen geheimen meer voor hem!

"Code is like humor. When you have to explain it, it's bad"
Kelly 

Marketing & Communicatie


 

Kelly is bij PM Netwokring verantwoordelijk voor onze Marketing en Communicatie werkzaamheden. Zij is een creatieve, bezige bij die het ontzettend leuk vindt om vanuit ICT de vertaalslag te maken naar onze klanten. 

"Creativity is intelligence having fun!" - Albert Einstein
Bram 

eHerkenning, ISO & IT


 

Bram verdiept zich in de processen en bekijkt hoe deze verbetert kunnen worden met de inzet van IT. Afgestudeerd aan de HvA (Business IT en Management) heeft Bram reeds de nodige toegevoegde waarde in ons team van specialisten.

"Veranderingen beginnen aan het einde van je comfort zone"
Mieke

Debiteurenbeheer


 

Mieke is verantwoordelijk voor ons Debiteurenbeheer, dus het kan zo maar zijn dat zij u aan de lijn krijgt. Ze pakt alles op en heeft altijd begrip voor de situatie, beschikt over een greote oprechtheid en dat maakt haar een waardevolle aanvulling op ons team.

Mick 

PHP Developer (i.o.)


 

Mick is de nieuwste aanwinst in ons team! Hij gaat aan de slag als programmeur. Momenteel is hij nog in opleiding, maar hij levert al een echte bijdrage aan ons team. 

Remco

SEO Specialist


 

Onze SEO specialist. Google kent geen geheimen voor hem! Eerlijke- en open houding, geen mooie praatjes, maar resultaten, oprechtheid en een eigen mening. Blinkt uit in Link building en SEO analyses. In zijn vrije tijd is Remco een ware Dart-professional. Deze semi-prof doet het de laatste jaren wat rustiger aan, maar is niet weg te denken uit de Nederlandse top.

Wordt jij onze nieuwe collega?...

Vacature Systeembeheerder

Wordt jij onze nieuwe collega?...

Vacature PHP Developer 

Wordt jij onze nieuwe collega?...

Stagiaire...

     

Onze Vacatures 

 

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in een ambitieuze organisatie...

Kijk dan snel eens op onze vacature pagina en solliciteer! 

     
     

Onze Contactgegevens 


 

Neem contact met ons op!

Wij kijken graag samen met u mee waar wij iets voor u kunnen betekenen!