Mag ik mij even voorstellen... Arno


 
 Vertel eens! Wat houdt jouw rol precies in? Wat is je achtergrond?

Ik ben eigenlijk altijd al sinds ik mij kan herinneren bezig geweest met het repareren en installeren van computers. Ik was 7 toen ik mijn eerste computer repareerde. Die ambitie is er altijd geweest en dat heeft inmiddels ook geleid tot een hoop ervaring. Ik heb de MBO opleiding systeembeheer en netwerkbeheer succesvol afgerond en ben na die opleiding aan het werk gegaan bij toen nog Multikabel (nu Ziggo). Ik ben daar gestart als servicedesk medewerker en ik ben doorgegroeid tot teamleider van die afdeling. Er bleef iets aan mij knagen en ik heb na deze rol ervoor gekozen om weer het veld in te gaan en aan de slag te gaan als installatiemonteur. Na dit jaren gedaan te hebben voor o.a. Multikabel en Planhold, ben ik aan de slag gegaan met het repareren van kopieermachines. Hier lag mijn passie niet, dit was voor korte duur. :) Ik kreeg al snel de kans om aan de slag te gaan bij Deloitte om daar met een team een servicedesk op te bouwen. Dat is gelukt en heeft de drive om zelfstandig iets op te bouwen aangewakkerd! 14 jaar geleden heb ik daardoor mijn eigen bedrijf IT-Home opgericht. Ik heb in al die jaren vele klanten in het bedrijfsleven en particulier ondersteund met allerlei ICT-vraagstukken: dat heeft mij altijd erg veel voldoening opgeleverd. Tot enige tijd geleden. Ik merkte dat het hebben van een zelfstandige onderneming ook betekent dat je vooral alleen aan het werk bent en niet veel kunt delen en sparren. Dit was niet langer wat ik wilde en om die reden ben ik om mij heen gaan kijken. Inmiddels weten we allemaal waar dit toe heeft geleid, want vanaf 1 oktober 2023, ga ik verder bouwen aan mijn toekomst onder de vlag van PM Networking.


Van welke werkzaamheden krijg jij de meeste energie?

Ik denk dat ik vanuit mijn rol als systeembeheerder/ IT co√∂rdinator toch nog steeds het meeste energie krijg van installatiewerkzaamheden. Maar dat is vaak een onderdeel van een groter geheel, waarbij je ICT-uitdagingen en/of vraagstukken voor de klant oplost en dat is altijd het ultieme doel! 


Waar zie jij de kansen en uitdagingen in deze functie?

Ik zie kansen om te groeien, te ontwikkelen en nog beter te worden. Je kunt nu in het team van PM networking kennis met elkaar delen en samen sparren dat geeft zoveel nieuwe inzichten en daar word je alleen maar beter van.


Wat doe je het liefste in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn zoon van 11 en mijn vrouw. Lekker veel op pad en samen genieten daar word ik gelukkig van. Daarnaast ben ik gek op Formule 1 en vind ik het lekker om zelf sportief bezig te zijn, door bijv. te wandelen, fietsen en cardio + krachttraining te doen. Genoeg dus om mijn vrije dagen te vullen.