Webshop  

     

Doorgroeien van Boekhoudpakket naar professionele Webshop 

Één van onze meeste toegepaste webapplicaties is de webshop. PM Networking heeft inmiddels meer dan 50+ webshops online staan. De huidige webshop kan worden gekoppeld met het boekhoudpakket van SnelStart en talloze andere koppelingen, zoals recensie, betaal of verzendkoppelingen. De Webshop is nooit uitontwikkeld en wij vinden het belangrijk om continu samen met onze klanten te blijven bekijken waar winst te behalen valt. Wij hebben in de jaren een tal van functionaliteiten toegevoegd, waar iedere Webshopgebruiker de vruchten van plukt!

     

 

 
Webshop module - klant aan het woord
     

Functionaliteiten Webshoplossing

 • Grafisch aanpasbaar i.c.m. uw huisstijl
  •    Uw webshop kan ook meertalig worden aangeboden
  •    Tools voor klantinteractie, bijv. chatfunctie, reviews etc.
  •    Tools voor SEO & Analytics
  •    Koppelingen met transportbedrijven (DHL, DPD, GLS etc.)
  •    Diverse betaalmogelijkheden voor uw webshop
  •    Koppeling met diverse beoordeling-sites

Naast deze standaard functionaliteiten is het echte onderscheid tussen onze webshop en overige webshops, dat het een in-eigen-huis ontwikkelde webshop is, waardoor geen enkele uitdaging uit de weg wordt gegaan. Wij hebben in de jaren tal van functionaliteiten ontwikkeld op klantspecifiek niveau, die achteraf ook zeer geschikt bleken voor andere gebruikers!

Klantreferentie 

     

Ruim 30 uur arbeidsbesparing per week, door de webshop!

De orders ‘s ochtends via “verkooporderbeheer” (SnelStart functionaliteit) met één druk op de knop afdrukken. Altijd een actuele voorraad indicatie in de webshop. Ongeveer een arbeidsbesparing van ruim 30 uur per week, doordat orders niet meer overgetypt hoeven te worden en de voorraden direct zijn bijgewerkt. Klantgegevens zijn altijd actueel in SnelStart. Geen zorgen meer over de back-up van gegevens. Via de laptop en mobiel internet kunnen inloggen in SnelStart en direct alle gegevens bij de hand hebben. Wij zijn blij dat wij gekozen hebben voor PM Networking!

Frank Vosselman - De Bolster

 

Koppelingen

     

Doorgroeien van Boekhoudpakket naar professionele Webshop

U hebt gekozen voor het boekhoudpakket van SnelStart. Met de aanschaf van SnelStart wilde u efficiëntie en gemak creëren rondom uw boekhouding. U bent nu enige tijd aan de slag met het pakket en het werkt uitstekend, maar u ziet kansen en wilt met uw bedrijf de volgende stap zetten!


PM Coded heeft veel tijd en kennis geïnvesteerd in deze “volgende stap” en heeft voor u een oplossing op maat! Een webshop die een real-time koppeling heeft met uw SnelStart administratie, waardoor het mogelijk wordt om uw producten via een overzichtelijke webshop online beschikbaar te stellen en automatisch uw orders, klantregistraties, voorraden en artikel informatie te verwerken! Door de real-time koppeling beschikt u op ieder moment over de meest accurate stand van zaken rondom de bovenstaande bedrijfsgegevens, in zowel SnelStart als uw webshop.


 

 

Software Development

     

Het uitgangspunt is efficiëncy

Software Development - Efficiëncy

 

Ieder bedrijf heeft zijn eigen bedrijfsprocessen. Deze processen zorgen ervoor dat uw bedrijf iedere dag draait. Dat neemt niet weg dat u altijd moet blijven streven naar meer efficiëntie en effectiviteit! PM Networking heeft zijn jarenlange ervaring en kennis omgezet in de ontwikkeling van maatwerk webapplicaties. De belangrijkste motivatie achter de ontwikkeling van onze webapplicaties, is het automatiseren van uw processen en daarmee inzicht, minder handmatige handelingen en eenvoud te creëren! 

     

Consultancy

     

Een mobiele en veilige werkplek met behulp van een robuust netwerk

Netwerkoplossing

 

Uw netwerk is de basis voor uw dagelijkse bedrijfsvoering. Daar wilt u vooral niet over nadenken, want IT is een middel en geen doel op zich. Het moet werken, stabiel, veilig en snel zijn en vooral zo min mogelijk van uw kostbare tijd in beslag nemen. PM Networking is gespecialiseerd in het adviseren, inrichten en beheren van bedrijfsnetwerken. Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat ieder bedrijf specifieke wensen heeft. Daarop richten wij de netwerkoplossing in, met gebruik van de laatste technieken en ontwikkelingen. Maatwerk dus!