Virusscanner 

     

Virusscanner is onmisbaar voor een goede bescherming 

 

Een virusscanner is als het ware tegelijkertijd beveiliging als een reparateur voor uw computer. Het checkt op structurele basis of er schadelijke bestanden op de computer staan, of het besturingssysteem waar de computer op draait goed loopt, en of er schadelijke processen of activiteiten worden gevonden. Wanneer er een afwijking wordt gedetecteerd, wordt het door het programma direct van uw PC en overige devices verwijderd. Zo bent u dus optimaal beveiligd, want de schade is vaak na een virus niet te overzien. 

De gevolgen wanneer uw computer of device besmet is…

Er zijn talloze soorten virussen. Eén ding hebben ze gemeen, dat is dat ze zichzelf vermenigvuldigen en dat ze in meer of mindere mate schade toebrengen aan je apparaat. Je kunt bestanden kwijtraken doordat een virus ze onleesbaar maakt, of zelfs je harde schijf kan worden geformatteerd. Ook kan het zo zijn dat je documenten, foto’s en dergelijke op straat komen te liggen of dat je door middel van een virus wordt bespioneerd door je eigen webcam en/ of microfoon. Het belang van een virusscanner en het inschakelen van de firewall is dus groot.

     

Virusscanner & Actieve monitoring maken het verschil 

Hetgeen dat onze AV oplossing onderscheid van andere oplossingen, is dat de AV software iedere melding aan ons doorgeeft. Zo zien wij op afstand direct welke machines van onze klanten er een (potentieel) probleem hebben. Zo gebeurt het wel eens dat een PC of device een virus probleem heeft, zonder dat de gebruiker dat überhaupt door heeft. De virusscanner gaat direct aan de slag en elimineert het virus en wij kunnen op deze wijze monitoren dat het geen verdere schade aanbrengt aan de rest van het bedrijf! Check, check, dubbelcheck!…

     

Onze oplossing

Wij streven ernaar om voor ieder bedrijf en/of gebruiker een passende oplossing te bieden. Met die reden hebben wij drie pakketten samengesteld welke variëren van een virusscanner tot aan een pakket waarin een virusscanner en proactief onderhoud vanuit PM Networking hand in hand gaan. Lees onderstaand onze varianten....

 • Antivirus licentie (managed) 
 • Antivirus licentie (managed)
 • Patch updates (Windows software en software derden)
 • Monitoring
 • Rapportage
 • Remote control
 • Alleen gepland 
(Installeren van updates/repareren of een proces starten) 
 • Antivirus licentie (managed)
 • Patch updates (Windows software en software derden);
 • Monitoring;
 • Rapportage;
 • Remote control;
 • Actief (Ad-Hoc) 
 • Installeren van updates/repareren
 • Preventief onderhoud
   
     

Back-up

Back-up

 

Bijna ieder kent wel een verhaal waarbij een bedrijf werd getroffen door ransomware of een andere calamiteit waardoor belangrijke data verloren ging. Voor veel mensen klinkt dit erg ver van de realiteit en heeft het inrichten van een back-up niet direct de 1e prioriteit. Maar vandaag de dag is het inrichten van een back-up voor uw bedrijfsgegevens essentieel om uw bedrijf te beschermen tegen cybercriminaliteit!

     
     

2-Factor-Authenicatie 

Twee-Factor-Authenticatie

 

Veilige toegang tot uw bedrijfsnetwerk, uw applicaties en bedrijfsdata, op ieder apparaat, ongeacht waar uw gebruikers zijn. Dat kan nu door middel van twee-factor-authenticatie (2FA). Het is een extra veilige manier van inloggen. De identiteit van de gebruiker wordt hierbij niet vastgesteld door middel van één, maar door twee factoren. Dit betekent dat u naast het invoeren van een gebruikersnaam en wachtwoord, zoals u gewend bent, ook nog een tweede factor nodig hebt om op uw bedrijfsnetwerk te kunnen inloggen. Dit kan in de vorm van een pushmelding, die u accepteert in een mobiele app gekoppeld aan uw bedrijfsaccount!