Werkplek oplossing

     

Probleemloos & veilig kunnen werken op iedere willekeurige locatie

U wilt dat uw medewerkers op iedere werkplek probleemloos en veilig gebruik kunnen maken van hun mobiele device, laptop en PC. Het moet werken, stabiel, veilig & snel zijn en vooral zo min mogelijk van ieder zijn kostbare tijd in beslag nemen. Nu steeds meer mensen een mix hanteren tussen thuis en op kantoor werken is het belangrijker dan ooit dat de werkplek flexibel is en op ieder moment beschikbaar is. 


 
Advies Kantoor 

Wij hebben al vele werkplekken ingericht en kunnen u adviseren over de juiste inrichting van werkplekken voor uw medewerkers. De werkplek van nu wordt per individu ingericht, zodat iedere medewerker efficiënt en productief aan de slag kan! Er wordt gekeken naar de behoefte van medewerkers en op basis daarvan wordt de werkplek op maat ingericht. Downtime en onnodig dataverlies zullen tot het verleden behoren. Wij installeren de werkplekken bij uw op locatie, zodat uw medewerkers direct aan de slag kunnen.

     

 
Advies Thuiswerken

Nu het thuiswerken niet meer is weg te denken, is het van belang om na te denken wat voor impact dit heeft op de harware, software, maar ook het security beleid wat u als bedrijf faciliteert. Wanneer uw medewerkers thuis aan het werk zijn hebben zij vanuit huis toegang tot vertrouwelijke informatie, daarbij werken zij vaak met deelprogramma’s en gebruiken eigen apparaten. Uit recent onderzoek blijkt dat veiligheid en privacy hierdoor nogal eens in het gedrang komen. Laat ons met u meedenken over hoe u dit het beste kunt inrichten, zodat al uw medewerkers veilig en probleemloos aan de slag kunnen vanaf iedere willekeurige locatie!

     

 

Security 

     

Op kantoor & thuiswerken zijn de nieuwe standaard, maar is uw Security beleid er klaar voor?

Nu de afwisseling tussen op kantoor en thuiswerken steeds vaker voorkomt, is het belangrijk om hierbij rekening te houden met de inrichting van uw security. Alleen al de wijze waarop mensen thuis op uw bedrijfsnetwerk inloggen, is iets om bij stil te staan. Zorg ervoor dat dit via een beveiligde verbinding gaat bijv. via een VPN. Daarnaast is het invoeren van een Twee-Factor-Authenticatie essentieel om zeker te weten dat uw medewerkers, en geen ongenode gasten, uw bedrijfsnetwerk binnentreden. Zo zijn er nog een tal van securitymaatregelen.

     
     

Back-up Werkplek oplossingen

Back-up Werkplekken

Vandaag de dag is het inrichten van een back-up voor uw bedrijfsgegevens essentieel! Niet eerder hebben externe bedreigingen zo op de loer gelegen en is iedereen een doelwit voor hackers die uw hele bedrijf kunnen blokkeren met hun ransomware. 

     
     

Consultancy

ICT Consultancy

Onze consultancy diensten hebben één doel; wij willen dat onze klanten door middel van onze diensten hun ICT-omgeving zo efficiënt en effectief mogelijk inrichten. Wij doen dit door klanten te adviseren en samen te bekijken hoe de inzet van ICT kan bijdragen aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Uw ICT-omgeving moet uw medewerkers, klanten én bezoekers optimaal faciliteren in het uitvoeren van hun werkzaamheden.