eHerkenning 

     

eHerkenning is onmisbaar, betrouwbaar en overal inzetbaar

eHerkenning is een door de overheid erkend inlogsysteem voor bedrijven. In het verleden hadden bedrijven meerdere inlogcodes, om bijvoorbeeld in te loggen bij de overheid, de gemeente of andere organisaties. Dit is in de loop van 2020 veranderd in één universele inlogcode. Met deze universele inlogcode kunt u bij inmiddels 450+ organisaties veilig inloggen. eHerkenning is veiliger in gebruik en maakt inloggen bij de vele overheidsinstanties een stuk gemakkelijker. Goed om te weten: alleen de wetelijke vertegenwoordiger van een bedrijf kan de inlogcodes gebruiken. Wel zo veilig, want hierdoor weet de overheid of een gemeente dat ze te maken hebben met de wettelijk bevoegde vertegenwoordiger.

     

eHerkenning, altijd veilig inloggen voor ondernemers

eHerkenning is een veilig en betrouwbaar inlogmiddel voor ondernemers, bedrijven, organisaties en intermediairs om online zaken te regelen met (overheid)organisaties. Inmiddels zijn meer dan 450 dienstverleners aangesloten, kan men bij meer dan 1.200 diensten inloggen en zijn meer dan 500.000 inlogmiddelen in gebruik. Met eHerkenning weten overheidsorganisaties zeker wie zij voor zich hebben en dat diegene mag doen wat hij/zij wil doen namens het bedrijf of organisatie. Gebruikers kunnen erop rekenen dat zij veilig en betrouwbaar hun zaken online kunnen doen.

     

Vraag direct uw eHerkenning loginmiddel EH3 aan! 

 

     

Business Services 


 

Wanneer u wilt dat uw medewerkers effectiever en productiever aan het werk kunnen is het op de juiste manier inrichten van uw bedrijfssystemen essentieel. PM Networking vindt het belangrijk om te werken met systemen waar wij zelf volledig achter staan. Veel van de systemen die wij onze klanten aanbieden, gebruiken wij intern zelf ook! Dus bent u op zoek naar een CRM-systeem, een Microsoft of Telefonieoplossing? Kijk dan eens naar onze Business services en laat u verrassen door de mogelijkheden!

     
     

Twee-Factor-Authenticatie 


 

Veilig toegang tot uw applicaties en data, op ieder apparaat, ongeacht op welke locatie uw medewerkers/gebruikers zijn? Dat kan nu door middel van Twee-factor-authenticatie (2FA). Het is een veilige manier van inloggen. De identiteit van de gebruiker wordt hierbij niet vastgesteld door middel van één, maar van twee factoren. Dit betekent dat u naast het invoeren van een gebruikersnaam en wachtwoord, zoals u gewend bent, ook nog een tweede factor nodig hebt om op uw bedrijfsnetwerk te kunnen inloggen.