Consultancy

     

Een goed advies is het halve werk

Wij geven graag advies met als belangrijkste doel dat onze klanten het maximale resultaat halen uit hun ICT-omgeving. Wij doen dit door samen met u te kijken wat het beste past binnen uw bedrijf en hoe een juiste inrichting van de ICT ertoe leidt dat het bijdraagt aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Niet alleen wilt u dat uw medewerkers, klanten en bezoekers probleemloos hun werk kunnen doen en optimaal ondersteund worden, u wilt daarnaast een synergie tussen alle facetten die binnen uw ICT-omgeving vallen, denk bijvoorbeeld aan: hardware, software, internet, cloud, telefonie, security etc. 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij beseffen vanuit onze jarenlange ervaring dat uw ICT-omgeving flexibel moet worden ingericht, zodat het zich gemakkelijk aanpast wanneer er verandering plaatsvindt binnen uw bedrijf. Wij begrijpen dat dit op het eerste oog nogal ingrijpend lijkt. Daarom gaan wij graag met u in gesprek en bekijken wij gezamenlijk welke aspecten er kunnen worden gebundeld, wat er eventueel beter kan, maar vooral waar u efficiency kunt behalen! 


 
     
 

Zorg voor een security aanpak die met uw bedrijf meebeweegt

Er wordt nog te vaak gedacht: dat overkomt ons niet! Maar helaas is de dreiging van cybercrime op dit moment groter dan ooit. Zeker met de recente ontwikkelingen en het toenemen van thuiswerken, zijn de risico's om als bedrijf slachtoffer te worden toegenomen. Het is dus van belang dat uw securitybeleid hierop wordt aangepast en continu meebeweegt met de ontwikkelingen binnen en buiten uw bedrijf.

Werken in de Cloud 

Overweegt u om aan de slag te gaan met de Cloud? PM Networking heeft diverse keuzes als het gaat om een Cloudoplossing. Zo heeft u o.a. de keuze voor een publieke, private of hybride vorm van de Cloud. Wanneer u meer wilt weten over onze Cloudoplossingen, maar vooral wilt bekijken welke er het beste bij uw bedrijf past, vraag ons dan naar de mogelijkheden! 

 

Alles in één CRM 

CRM staat voor Customer Relationship Management. Het is een alles in één systeem waarin uw relevante bedrijfsinformatie op één centrale locatie verzameld. U kunt er daarnaast ook online offertes en facturen mee genereren en ziet deze terug in een duidelijk overzicht, waardoor u ze ook gemakkelijk kunt opvolgen. Daarnaast is een CRM systeem vaak gemakkelijk te koppelen met andere systemen in uw bedrijf, denk bijvoorbeeld aan uw boekhoud- of supportsysteem. Zo kunnen er meerdere efficiency slagen worden gemaakt! Bent u op zoek naar een CRM-systeem en wilt u weten welke er het beste bij u bedrijfsprocessen past? Vraag ons naar de mogelijkheden! 

Altijd bereikbaar met Telefonie

U wilt natuurlijk dat uw telefoonsysteem met uw bedrijf meegroeit. Helaas worden de meeste fabrieksgebonden systemen al snel te klein, wat vervolgens forse investeringen in hardware vereist om telefoonlijnen en aansluitingen toe te voegen. Met een zakelijk telefoonsysteem dat softwarebased is, kunt u gemakkelijk een groot aantal aansluitingen en telefoonlijnen toevoegen, zodra dit nodig is. Zo kunt u rekening houden met zowel de huidige als de toekomstige telecom behoefte. Wilt u er meer over weten, vraag ons naar de mogelijkheden!

Kijk ook eens naar onze oplossingen voor...