Twee-Factor-Authenticatie

     

DUO Security 

Veilig toegang tot uw applicaties en data, op ieder apparaat, ongeacht waar uw gebruikers zijn, dat kan nu door middel van twee-factor-authenticatie (2FA). Twee-factor-authenticatie (2FA) is een veiligere manier van inloggen. De identiteit van de gebruiker wordt hierbij niet vastgesteld door middel van één maar van twee factoren. Dit betekent dat u naast het invoeren van een gebruikersnaam en wachtwoord zoals u gewend bent, ook nog een tweede factor nodig hebt om in te kunnen loggen. Dit kan nu in de vorm van een een melding die u accepteert in een mobiele app gekoppeld aan uw bedrijfsaccount!

     

 

Beveiligde toegang op al uw bedrijfssystemen


 

Gebruiksvriendelijk en beschikbaar op ieder device


 

Verminderd risico op gegevensinbreuk

 

     

Wat is Twee-Factor-Authenticatie?

Twee-factor-authenticatie (2FA) is een veilige(re) manier van inloggen. De identiteit van de gebruiker wordt hierbij niet vastgesteld door middel van één maar van twee factoren. Dit betekent dat u naast het invoeren van een gebruikersnaam en wachtwoord zoals u gewend bent, ook nog een tweede factor nodig hebt om in te kunnen loggen. Dit kan nu in de vorm van een een melding die u accepteert in een mobiele app gekoppeld aan uw bedrijfsaccount!

     

Onze 2FA oplossing
 

DUO Security is een mobiele app die u en uw medewerkers kunnen installeren op de smartphone. Op het moment dat er wordt ingelogd bij een (online) bedrijfsaccount op een mobiel device of via een Pc, krijgt uw medewerker automatisch een pushmelding vanuit de DUO app via de smartphone. In deze melding zit een inlogverzoek bij één van uw online bedrijfsaccounts. Hierbij krijgt de gebruiker de keuze om de inlog goed te keuren of te weigeren. Door de persoonsgebonden inrichting van deze oplossing, kan alleen de gebruiker via haar of zijn smartphone toegang geven op zijn of haar apparaten en devices. Wanneer uw medewerkers niet via de smartphone willen inloggen is er ook een DUO kastje welke kan worden ingezet i.c.m. de DUO applicatie. Het kastje genereert voor iedere inlog een code, welke ter goedkeuring kan worden ingevoerd.

 

 
     

Voordelen:Twee-Factor-Authenticatie van DUO

De DUO app is zeer gebruiksvriendelijk en na inrichting heeft iedere gebruiker met één klik op de knop de zekerheid van een extra beveiligingsmodule op zijn of haar device of Pc. Met de 2FA van DUO maakt u het voor externe invloeden bijna onmogelijk om misbruik van te maken van uw (bedrijfs)data. Een ander groot voordeel hieraan is dat u naast een veiligere inlog voor alle apparaten en devices ook veel beter inzicht krijgt in welke apparaten er binnen uw organisatie in gebruik zijn.

Door de mobiele app is de DUO toepassing overal actief, ongeacht waar de werkplek van uw werknemer(s) zich bevindt, u bent dus op iedere locatie verzekerd van uw (bedrijfs)veiligheid!

Dus wilt u ook: 

  • Proactief het risico verminderen op gegevensinbreuk
  • Zichtbaarheid in gebruik van apparaten en devices in uw organisatie
  • Beveiligde toegang tot iedere Bedrijfstoepassing
     

CRM pakket voor uw klantenbeheer in één systeem 


 

Wanneer u overweegt om een CRM systeem te gaan gebruiken, heeft u de eerste stap naar een efficiënte en gestructureerde manier voor het managen van uw klantrelaties en/of klantinteracties al gezet. PM Networking is enige tijd geleden partner geworden van het Teamleader CRM pakket. Wij hebben deze keuze gemaakt o.b.v. onze eigen Teamleader omegeving waardoor wij zo enthousiast zijn geworden en het nu beschikbaar stellen voor andere organisaties! Dus wilt u meer inzich, minder papierwerk en één plek waar alles samenkomt, informeer ons dan naar de mogelijkheden.

     
     

Productief aan de slag met Microsoft 365


 

Het is bijna niet meer weg te denken en het wordt vaak in één adem genoemd met het werken op kantoor, Microsoft Office. U kent uiteraard de toepassingen zoals Word, PowerPoint en Excel. Daarnaast is het ook mogelijk om online extra opslagruimte en functies in de cloud te gebruiken waarmee u realtime aan bestanden kunt samenwerken. wilt u meer weten over alle mogelijkheden met MS Office, neem dan vooral contact met ons op!