Certificeringen

PM Networking kan u met trots op deze pagina ontvangen, want wij zijn in het bezit van een aantal mooie certificaten die het delen waard zijn. Het is belangrijk om als organisatie mee te bewegen en te weten wat er speelt in de huidige markt. Om die reden willen wij ook de verdieping zoeken en ons richten op het behalen van certificeringen die bijdragen aan de versterking van onze positie in de markt en dus ook voor u als klant.


 

ISO 27001:2022 

PM Networking is in het bezit van de ISO 27001:2022 certificering. De ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. De norm beschrijft hoe wij procesmatig met het beveiligen van informatie moeten omgaan, met als belangrijkste doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen onze organisatie zeker te stellen!

    

Data Pro Certified 

PM Networking heeft een aantal certificeringen, zo ook de gedragscode Data Pro 2023. Dat betekent dat wij op een verantwoorde manier omgaan met de persoonsgegevens van onze klanten en voldoen aan de verwerkersverplichtingen van de AVG. 

Erkend Leerbedrijf 

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Wij vinden het belangrijk om MBO leerlingen de kans te geven zich te ontplooien in de praktijk! Dit kan bij PM Networking en heeft in het verleden al meerdere malen geleid tot een doorstroom van stagiaire naar vaste medewerker.