Netwerk oplossingen


 

Uw netwerk is de basis voor uw dagelijkse bedrijfsvoering. U wilt er vooral niet over na hoeven denken, IT is namelijk een middel en geen doel op zich. Het moet werken, stabiel, veilig en snel zijn en vooral zo min mogelijk van uw kostbare tijd in beslag nemen. PM Networking is gespecialiseerd in het adviseren, inrichten en beheren van bedrijfsnetwerken. Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat ieder bedrijf specifieke wensen heeft. Daarop richten wij de netwerk oplossing in, met gebruik van de laatste technieken en ontwikkelingen. Maatwerk dus!

     
     

Server oplossingen

 

Op een plek waar veel mensen samenwerken en veel data verwerkt wordt, maakt een betrouwbare server oplossing het verschil! Er zijn diverse soorten server oplossingen, denk bijvoorbeeld aan lokaal (bij u op kantoor), een cloud oplossing of een Hybrid Cloud. De mogelijkheden zijn eindeloos! PM Networking heeft jarenlange ervaring bij het installeren van diverse klantspecifieke server oplossingen en vertelt u graag wat voor u de beste oplossing is!

     

 

 
     

Werkplek oplossingen 

U wilt dat uw medewerkers op iedere werkplek probleemloos gebruik kunnen maken van hun mobiele device, laptop en PC. Het moet werken, stabiel, veilig en snel zijn en vooral zo min mogelijk tijd in beslag nemen. Nu steeds meer mensen een mix hanteren tussen thuis en op kantoor werken, is een flexibele en beschikbare werkplek belangrijker dan ooit. 

     

Cloud oplossingen 


 

PM Networking biedt drie verschillende vormen van Cloud-werken. Het is belangrijk om als bedrijf kritisch te kijken naar wat de behoeftes zijn en op basis daarvan een keuze te maken. Gaat u voor een Publieke, Private of Hybride Cloudomgeving? Vanuit onze ervaring denken wij graag met u mee en adviseren wij u de juiste Cloudvorm.

     

Telefonie oplossingen 


 

Het kiezen van een telefooncentrale voor uw bedrijf is niet de meest gemakkelijke taak. U wilt een systeem dat past bij uw bedrijf; nu en in de toekomst. Het moet bovendien met uw bedrijf mee kunnen groeien, zonder dat de kosten te hoog worden. Daarnaast kwam met het massale thuiswerken ook de behoefte om op afstand te vergaderen en overal bereikbaar te zijn. Uw medewerkers willen productief flexwerken met hun smartphone of op afstand vergaderen via webconferenties en daarnaast uw klanten te woord staan via live chat op uw website! Met de telefonie oplossing van 3CX kan het allemaal en nog veel meer. PM Networking heeft inmiddels veel ervaring met deze oplossing en vertelt u graag meer over de mogelijkheden.