Webapplicaties 

     

Webapplicaties zijn voor iedere organisatie interessant

Ieder bedrijf heeft zijn eigen bedrijfsprocessen. Deze processen zorgen ervoor dat uw bedrijf iedere dag draait. Dat neemt niet weg dat u altijd moet blijven streven naar meer efficiëntie en effectiviteit. Wij van PM hebben onze ervaring en kennis omgezet in de ontwikkeling van maatwerk webapplicaties. Met deze maatwerk applicaties, bent u klaar voor de volgende stap en bent u weer een stukje dichterbij volledige automatisering van uw bedrijf!

     

 

Laat uw bedrijfssystemen voor u werken en niet andersom!


 

 

Inzicht

Efficiency 

Eenvoud

     

Wanneer kiest u voor een maatwerk webapplicatie?

Heeft u bedrijf te maken met tijdrovende werkzaamheden, veel handwerk en behoefte aan minder fouten en meer efficiency in de dagelijkse werkzaamheden. Dan kan een maatwerk webapplicatie de oplossing bieden! Wij hebben inmiddels vele applicaties gerealiseerd die bijv. de facturering van bedrijven en logistieke processen hebben geautomatiseerd. Er zijn talloze mogelijkheden waarin een webapplicatie de oplossing kan bieden.

Voordelen van een maatwerk Webapplicatie 

  • Meer efficiency door vereenvoudiging van processen
  • Er wordt meer inzicht gecreëerd in uw processen
  • Fouten worden voorkomen door minder handmatige handelingen
  • Niet langer meer onnodig tijdverlies in uw bedrijfsprocessen

Het inzetten van een webapplicatie voor het realiseren van bedrijfsautomatisering is voor iedere organisatie interessant! Wij begrijpen dat het soms lastig is om afstand te nemen van de dagelijkse processen en aan te wijzen waar u efficiëntie kunt behalen. Daarom mag u ons altijd vrijblijvend benaderen om gezamenlijk uw bedrijfsprocessen te bekijken en te bepalen waar winst valt te behalen voor de lange termijn.

Webapplicaties

     

Waarom kiezen voor de Software ontwikkeling van PM Coded?

  • Wij geven u graag deskundig advies en bekijken eerst samen met u waar uw efficiency kunt behalen
  • Wij streven naar een maatwerk oplossing voor al onze klanten
  • Wij hebben voor iedereen persoonlijke aandacht en hebben door de omvang van onze organisatie korte lijnen met onze klanten
  • U krijgt vakmanschap vanuit de kern, wij werken met gekwalificeerde ontwikkelaars
  • Bij de ontwikkeling van onze webapplicaties wordt geput uit jarenlange ervaring waardoor wij inmiddels een portfolio aan modules hebben opgebouwd waar onze klanten de vruchten van plukken!
     

 

Koppelingen

     

Doorgroeien van Boekhoudpakket naar professionele Webshop

U hebt gekozen voor het boekhoudpakket van SnelStart. Met de aanschaf van SnelStart wilde u efficiëntie en gemak creëren rondom uw boekhouding. U bent nu enige tijd aan de slag met het pakket en het werkt uitstekend, maar u ziet kansen en wilt met uw bedrijf naar de volgende stap!

PM Coded heeft veel tijd en kennis geïnvesteerd in deze volgende stap en heeft voor u een oplossing op maat! Een webshop welke een real-time koppeling heeft met uw SnelStart administratie, waardoor het mogelijk wordt om uw producten via een overzichtelijke webshop online beschikbaar te stellen en automatisch uw orders, klantregistraties, voorraden en artikel informatie te verwerken! Door de real-time koppeling beschikt u op ieder moment over de meest accurate stand van zaken rondom de bovenstaande bedrijfsgegevens in zowel SnelStart als uw webshop.


 

 
     

Het uitgangspunt is efficiëncy


 

 

Ieder bedrijf heeft zijn eigen bedrijfsprocessen. Deze processen zorgen ervoor dat uw bedrijf iedere dag draait. Dat neemt niet weg dat u altijd moet blijven streven naar meer efficiëntie en effectiviteit! PM Networking heeft zijn jarenlange ervaring en kennis omgezet in de ontwikkeling van maatwerk webapplicaties. De belangrijkste motivatie achter de ontwikkeling van onze webapplicaties is het automatiseren van uw processen en daarmee inzicht, minder handmatige handelingen en eenvoud te creëren! 

     
     

Oplossingen op maat voor onze klanten! 


 
 

 

Het uitgangspunt bij het ontwerpen van een webapplicatie moet altijd zijn dat het de klant efficiency oplevert. Deze efficiency moet worden behaald doordat bedrijfsprocessen die dagelijks veel tijd of handmatige handelingen kosten worden geautomatiseerd! Onderstaand hebben wij een aantal van onze gerealiseerde oplossingen uitgeschreven.