Werken bij

PM Networking 


 

PM Networking biedt brede ICT-ondersteuning met als uitgangspunt dat iedere klant succesvoller wordt! ICT zit in ons DNA en daarmee garanderen wij optimale bedrijfscontinuïteit & digitale veiligheid! Voor alle ICT-vraagstukken zijn wij dé ICT partij in Purmerend en omstreken. Wij zijn al ruim 22 jaar actief en bieden daarmee een gevestigde werkplek in een bedrijf dat het belangrijk vindt om continu te groeien en te ontwikkelen. Je komt terecht in een team van in totaal 12 collega’s, die stuk voor stuk iets unieks bijdragen aan het PM team! Wij kijken uit naar wat jij kunt bijdragen!...

Welke uitdaging zoek jij?

Wij zijn op zoek naar collega's met dezelfde passie voor ICT als wij! Geen uitdaging is te groot en wij zijn altijd bereid om net even die stap extra te zetten voor onze klanten. Wij hebben een aantal verschillende vacatures dus of je nu als software developer, systeembeheerder of administratief medewerker aan de slag wilt, er zijn volop mogelijkheden! Welke positie kom jij vervullen?


 
Advies

PHP Developer

Wil jij voor diverse klanten met gave softwareprojecten aan de slag. Wil jij werken in een team waar af en toe NERF gevechten leiden tot een gezellige commotie?

Advies

Administratief Medewerker

Een functie die nooit verveelt, omdat hij naast zeer veelzijdig ook nog eens mag worden vervuld in één van de leukste bedrijven in Purmerend!

Advies

Wordpress Website Developer

PM is op zoek naar een versterking van ons team! Ontwerp jij graag websites, landingspagina’s en online campagnes in Wordpress?


 

 

Meer over PM Networking 


 

PM Networking is in 2001 opgericht door 2 studievrienden in een zolderkamer te Westzaan. De hoofdactiviteit was het onderhouden van printers, werkplekken & servers (kantoorautomatisering). Door vraag vanuit de markt is het dienstenaanbod vrij snel uitgebreid en geprofessionaliseerd met diverse Internet diensten, zoals (batched) e-mail-voorzieningen, domeinnaamregistraties en webhosting.

Inmiddels zijn deze studievrienden uitgegroeid tot ware professionals in hun vakgebied! Hedendaags telt PM Networking 12 medewerkers en is het gevestigd te Purmerend. Wij zijn dé specialist op het gebied van ICT. Wij delen onze kennis graag met onze klanten en streven altijd naar een klantspecifieke oplossing. Wil je meer over ons weten, klik dan op de onderstaande knop!... 

Medewerkers over PM...

Wil je meer lezen over hoe al jouw potentiële collega's het werken bij PM networking ervaren, neem dan een kijkje op de over ons pagina!


 

 
Marijn
Systeembeheerder

"Het is net als thuiskomen, warm, gezellig en iedereen staat voor elkaar klaar!"


 
Marco
PHP Developer 

"Jouw inzet bepaald jouw richting, een positieve werksfeer is brandstof en samen resulteert het in progressie en ontwikkeling!"


 
Hanneke
Operationeel Manager

"Successen zijn er om samen te vieren en tegenslagen kunnen wij samen ombuigen!" 


 
Maarten 
Algemeen Directeur

"Wanneer jij jezelf NIET wilt doorontwikkelen, NIET wil werken met zeer uitdagende projecten en GEEN waarde hecht aan collegialiteit, gezelligheid, samenwerken en kennisoverdacht: kom dan ook vooral NIET bij ons werken... "

Heb jij nog vragen?

Ja, je kunt natuurlijk onze vacatures bekijken en daarop reageren. Maar wil je gewoon eens wat meer weten over de mogelijkheden bij PM Networking? Stel ons jouw vragen!