Netwerk oplossingen 
     

Een passende netwerk oplossing is het fundament voor uw bedrijf

Uw netwerk is het fundament voor uw dagelijkse bedrijfsvoering. Daar wilt u vooral niet over na te hoeven denken, want IT is een middel en geen doel op zich. U wilt een kwalitatief netwerk voor uw medewerkers, klanten én bezoekers. Het dient voor het gebruik van mobiele devices, laptops en PC's, zodat werkzaamheden probleemloos kunnen worden uitgevoerd op iedere willekeurige locatie. Het moet werken, stabiel, veilig en snel zijn en vooral zo min mogelijk van uw kostbare tijd in beslag nemen.  

     

Continuïteit van uw netwerk

Vandaag de dag neemt de omvang van het bedrijfsnetwerk steeds verder toe. Dat maakt bedrijven kwetsbaar, omdat hun netwerken steeds vaker slachtoffer worden van cybercriminaliteit. U zoekt daarom een ICT-partij die de veiligheid en continuiteit van hun dienstverlening kan garanderen. PM Networking is zo’n partij. Wij denken met u mee over ieder onderdeel dat met de continuïteit en/of security van uw netwerk verbonden is. Zo hebben wij doelgerichte back-up oplossingen, virusscanners en diverse tools die uw netwerk, ook wanneer het blijft doorgroeien, ongestoord kunnen laten werken. Meer daarover leest u op de Security Pagina. 

     

Werkplek oplossingen


 

 

U wilt dat uw medewerkers op iedere werkplek probleemloos gebruik kunnen maken van hun mobiele device, laptop en PC. Het moet werken, stabiel, veilig en snel zijn en vooral zo min mogelijk tijd in beslag nemen. Nu steeds meer mensen een mix hanteren tussen thuis en op kantoor werken is het belangrijker dan ooit dat de werkplek flexibel en op ieder moment beschikbaar is.

     

Cloud oplossingen


 

 

PM Networking biedt drie verschillende vormen van Cloud-werken. Het is belangrijk om als bedrijf kritisch te kijken naar wat de behoeftes zijn en op basis daarvan een keuze te maken. Gaat u voor een Publieke, Private of Hybride Cloudomgeving? Vanuit onze ervaring denken wij graag met u mee en adviseren wij u de juiste Cloudvorm.

     

Server oplossingen


 

 

Op een plek waar veel mensen samenwerken en veel data verwerkt wordt, maakt een betrouwbare server oplossing het verschil! Er zijn diverse soorten server oplossingen, denk bijvoorbeeld aan lokaal (bij u op kantoor), een cloud-oplossing of een Hybrid Cloud. De mogelijkheden zijn eindeloos! PM Networking heeft jarenlange ervaring bij het installeren van diverse klantspecifieke server oplossingen en vertelt u graag wat voor u de beste oplossing is!

     

Consultancy 


 

Onze consultancy diensten hebben één doel; wij willen dat onze klanten door middel van onze diensten hun ICT-omgeving zo efficiënt en effectief mogelijk inrichten. Wij doen dit door klanten te adviseren en samen te bekijken hoe de inzet van ICT kan bijdragen aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Uw ICT-omgeving moet uw medewerkers, klanten én bezoekers optimaal faciliteren in het uitvoeren van hun werkzaamheden.

     
     

Business Services


 

Wanneer u wilt dat uw medewerkers effectiever en productiever aan het werk kunnen is het op de juiste manier inrichten van uw bedrijfssystemen essentieel. PM Networking vindt het belangrijk om te werken met systemen waar wij volledig achter staan. Veel oplossingen die wij onze klanten aanbieden, gebruiken wij zelf intern ook! Dus bent u op zoek naar een CRM-systeem, een Microsoft of Telefonieoplossing, kijk dan eens naar onze Business services en laat u verrassen door alle mogelijkheden!