Server oplossingen
     

Een betrouwbare server oplossing maakt het verschil

Op een plek waar veel mensen samenwerken en veel data verwerkt wordt, maakt een betrouwbare server oplossing het verschil! Er zijn diverse soorten server oplossingen, denk bijvoorbeeld aan lokaal (bij u op kantoor), een cloud oplossing of een Hybrid Cloud. De mogelijkheden zijn eindeloos! PM Networking heeft jarenlange ervaring bij het installeren van diverse klantspecifieke server oplossingen en vertelt u graag wat voor u de beste oplossing is!

     

 
Advies Dedicated Server

Wilt u de zekerheid van een eigen server, maar het beheer en onderhoud uitbesteden? Met deze oplossing krijgt u de beschikking over uw eigen server, waarbij u kunt kiezen om deze bij uw op locatie of in ons datacentrum te plaatsen. PM Networking zal de inrichting geheel naar uw wensen verzorgen en na inrichting garant staan voor het beheer en onderhoud.


 
Advies Virtuele Server

Met de virtuele werkplek werkt u vanaf uw PC op een centrale omgeving, waarbij het lijkt alsof u gewoon lokaal werkt. Bij deze oplossing worden de desktop’s, applicaties en gegevens centraal onderhouden, waardoor het beheer wordt vereenvoudigd. De omgeving is goed beveiligd en wordt voor u onderhouden. U heeft hier dus geen werk aan! Een ander voordeel is dat implementaties flexibeler worden, waardoor sneller kan worden gehandeld bij vragen en wensen van de gebruiker.    

     

 
Support
     

Installatie & Onderhoud 

Onze ICT-specialisten zijn zeer ervaren in het configureren en het assembleren van server apparatuur. Vooraf aan de plaatsing of inrichting van de server apparatuur wordt de werking getest, zodat u gegarandeerd een werkende oplossing heeft. De implementatie van uw nieuwe server hoeft geen werkvertraging te betekenen: wij installeren uw nieuwe server, indien gewenst, naast de huidige server en schakelen pas over zodra er gesynchroniseerd is.U kunt gewoon doorwerken en ondervindt geen downtime! Wanneer de serveroplossing in werking is gesteld, wordt er samen met u een onderhouds-/beheerplan opgesteld, waarmee de continuïteit van de serveroplossing wordt gegarandeerd. 

     

Back-up oplossingen 


 

Bijna iedereen kent wel een verhaal waarbij een bedrijf werd getroffen door ransomware of een calamiteit waardoor belangrijke data verloren ging. Voor veel mensen klinkt dit erg ver van de realiteit en heeft het inrichten van een back-up niet direct prioriteit. Dit is onterecht en maakt bedrijven zeer kwetsbaar! Vandaag de dag is het inrichten van een back-up voor uw bedrijfsgegevens essentieel. Niet eerder hebben externe bedreigingen zo op de loer gelegen en is iedereen een mogelijk doelwit voor bijv. hackers die uw hele bedrijf kunnen blokkeren met hun ransomware. 

     
     

Consultancy


 

Onze consultancy diensten hebben één doel; wij willen dat onze klanten door middel van onze diensten hun ICT-omgeving zo efficiënt en effectief mogelijk inrichten. Wij doen dit door klanten te adviseren en samen te bekijken hoe de inzet van ICT kan bijdragen aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Uw ICT-omgeving moet uw medewerkers, klanten én bezoekers optimaal faciliteren in het uitvoeren van hun werkzaamheden.