Software Development 

     

Uitgangspunt is efficiëncy

Ieder bedrijf heeft zijn eigen bedrijfsprocessen. Deze zorgen ervoor dat uw bedrijf iedere dag draait. Dat neemt niet weg dat u altijd moet blijven streven naar meer efficiëntie en effectiviteit! PM Networking heeft jarenlange ervaring en kennis omgezet in de ontwikkeling van maatwerk webapplicaties. De belangrijkste motivatie achter de ontwikkeling van onze webapplicaties is het automatiseren van uw processen en daarmee inzicht, minder handmatige handelingen en eenvoud te creëren! 

     

 

Webapplicatie

     

Een Webapplicatie op maat staat gelijk aan:
Inzicht, Efficiency & Eenvoud

Heeft u bedrijf te maken met tijdrovende werkzaamheden, veel handwerk en behoefte aan minder fouten in de dagelijkse werkzaamheden. Dan kan een maatwerk webapplicatie de oplossing bieden!

PM Networking heeft binnen Software Development diverse specialismes; Webapplicaties, Webshop & Software ontwikkeling behoren allemaal tot de mogelijkheden. Wij hebben in afgelopen jaren vele succesvolle projecten opgeleverd. Ook voor u hopen wij het verschil te kunnen maken en u het inzicht en de efficiency te bieden, die uw bedrijf nog succesvoller maken! 

Advies WebApplicaties
Advies Software Ontwikkeling 
Advies Webshop

Klantalert

     

KlantAlert Applicatie 

De KlantAlert applicatie brengt een koppeling tot stand tussen uw klantenbestand en de officiële rechterlijke websites, waarop dagelijks organisaties worden gepubliceerd die failliet worden verklaard of surseance van betaling aanvragen. Door deze directe koppeling is de KlantAlert applicatie in staat om u direct een melding te sturen via mail wanneer er een match is met één van de organisaties in uw klantenbestand. Met Klantalert bent u snel geïnformeerd en komt u minder voor verrassingen te staan!

     

 

Webshop 

     

Webshop Applicatie 

Eén van onze meeste toegepaste webapplicaties is de webshop. PM Networking heeft inmiddels meer dan 50+ webshops online staan. De huidige webshop kan worden gekoppeld met het boekhoudpakket van SnelStart en talloze andere koppelingen, zoals recensie, betaal of verzendkoppelingen. Wanneer u op zoek bent naar een bewezen succesvolle webshop oplossing voor uw bedrijf, vraag ons naar de mogelijkheden! 


 

 
     
     

Onze klanten aan het woord! 


 

Een diversiteit aan klanten maakt gebruik van onze Webshop/ Webapplicaties. Wij vinden het belangrijk om het gebruik regelmatig te evalueren, zodat wij zeker weten dat de werkwijze blijft passen bij de doorontwikkeling van het bedrijf. Om die reden hebben wij ook een aantal klanten gevraagd, hun mening met ons te delen. 

     
     

Een goed advies is het halve werk! 


 

Wij geven graag advies met als belangrijkste doel dat onze klanten het maximale resultaat halen uit hun ICT-omgeving. Wij doen dit door samen met u te kijken wat het beste past binnen uw bedrijf en hoe een juiste inrichting van de ICT ertoe leidt dat het bijdraagt aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Niet alleen wilt u dat uw medewerkers, klanten en bezoekers probleemloos hun werk kunnen doen en optimaal ondersteund worden, u wilt daarnaast een synergie tussen alle facetten die binnen uw ICT-omgeving vallen, denk bijvoorbeeld aan: hardware, software, internet, cloud, telefonie, security etc.