Business Services 

     

Met onze business services kunnen uw medewerkers nog effectiever aan de slag!

Wanneer u wilt dat uw medewerkers effectiever en productiever aan het werk kunnen is het op de juiste manier inrichten van uw bedrijfssystemen essentieel. PM Networking vindt het belangrijk om te werken met systemen waar wij volledig achter staan. Veel oplossingen die wij onze klanten aanbieden, gebruiken wij zelf intern ook! Dus bent u op zoek naar een CRM-systeem, een Microsoft of Telefonieoplossing, kijk dan eens naar onze Business services en laat u verrassen door alle mogelijkheden!

     

eHerkenning


 

DigiDienst is één van de officiële uitgevers van een eHerkenning inlogmiddel i.s.m. We-ID. eHerkenning is de manier van inloggen voor alle ondernemers. Hiermee logt u namelijk veilig in bij ruim 500 (overheid)organisaties! 

     

Microsoft Office 365 


 

Het is bijna niet meer weg te denken en het wordt vaak in één adem genoemd met het werken op kantoor; Microsoft Office. U kent uiteraard de toepassingen zoals Word, PowerPoint en Excel. Daarnaast biedt Microsoft Office ook mogelijkheden voor extra online opslagruimte en functies in de cloud waarmee u realtime aan bestanden kunt samenwerken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met MS Office, neem dan vooral contact met ons op! 

     
     

2-Factor-Authenticatie 

Twee-factor-authenticatie (2FA) is een veilige(re) manier van inloggen. De identiteit van de gebruiker wordt hierbij niet vastgesteld door middel van één maar van twee factoren. Dit betekent dat u naast het invoeren van een gebruikersnaam en wachtwoord, zoals u gewend bent, ook nog een tweede factor nodig hebt om in te kunnen loggen. Dit kan nu in de vorm van een melding die u accepteert in een mobiele app gekoppeld aan uw bedrijfsaccount!

     

Back-up 


 

Bedrijven zijn kwetsbaar. Alleen al met het openen van een verkeerde e-mail, kan een virus zich verspreiden door uw hele bedrijf. Belangrijke data kan op deze manier permanent gewist worden en doordat er geen back-up beschikbaar is, bent u dit dan ook definitief kwijt. Dit is gemakkelijk te voorkomen door op structurele basis een back-up te maken van uw bedrijfsserver. Wanneer u ook de werkstations per medewerker wilt waarborgen met een back-up, kunnen wij dit voor u inrichten!

     
     

Virusscanner


 

Een virusscanner is zowel een beveiliging als een reparateur voor uw computer. Het checkt op structurele basis of er schadelijke bestanden op de computer staan, of het besturingssysteem waar de computer op draait goed loopt en of er schadelijke processen of activiteiten worden gevonden. Wanneer er een afwijking wordt gedetecteerd, wordt het door het programma direct van uw PC en overige devices verwijderd. Zo bent u optimaal beveiligd en dat is maar goed ook, want de schade na een virus is vaak niet te overzien! 

     

CRM 


 

Wanneer u overweegt om een CRM-systeem te gaan gebruiken, heeft u de eerste stap naar een efficiënte en gestructureerde manier voor het managen van uw klantrelaties al gezet. PM Networking is enige tijd geleden partner geworden van het Teamleader CRM pakket. Wij hebben de voordelen van Teamleader CRM door eigen gebuik zelf ervaren en zijn zo enthousiast dat we dit ook graag aan onze klanten willen bieden. Dus wilt u meer inzicht, minder papierwerk en één plek waar alles samenkomt? Informeer dan naar de mogelijkheden.