Mag ik mij even voorstellen... Maurice


 
 Vertel eens! Wat houdt jouw rol precies in? Wat is je achtergrond?

Ik ben als tiener gestart op de MTS en heb daarna ook de HTS succesvol afgerond. Vanuit daar ben ik werkzaam geweest bij verschillende ICT-bedrijven, waar ik vooral bezig ben geweest met het automatiseren van bedrijfsprocessen. Voor mijn indiensttreding bij PM Networking was ik werkzaam bij de KLM als projectmedewerker voor on-site support. Op een gegeven moment vond ik dat het tijd werd voor iets anders en ben ik door een online zoektocht uitgekomen bij een vacature van PM Networking. Ik ben nu al geruime tijd werkzaam bij PM Networking als systeembeheerder en supportmedewerker en dat bevalt mij erg goed! Ik houd mij o.a. bezig met het installeren van servers, werkstations, netwerken, VOIP en geef remote support. Daarnaast houd ik mij ook nog altijd bezig met het automatiseren van processen en taken voor onze klanten.


Van welke werkzaamheden krijg jij de meeste energie?

De meeste energie krijg ik van het samen met en voor de klant bekijken, welke oplossing het beste past bij de bedrijfsvoering. Dit natuurlijk met als uiteindelijk doel, dat het de klant vooral gemak en efficiency oplevert. Het creĆ«ren van een overview en daar met onze oplossingen de juiste invulling aangeven, is super motiverend. 


Waar zie jij de kansen en uitdagingen in deze functie?

In onze branche is het vanzelfsprekend dat er veel wordt gesproken en gedacht vanuit de techniek. Maar juist die omslag kunnen maken voor de klant, waarbij je vanuit de techniek kunt laten zien wat het kan opleveren is de sleutel tot succes. 


Wat doe je het liefste in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door in de keuken. Ik heb sinds enige tijd een dutch oven en daarmee experimenteren, maakt mij erg gelukkig! Over experimenteren gesproken... ik ben ook een erg grote Whisky fan en ook daar tijd aan besteden, door bijv. het bezoeken van Whiskyfestivals, vind ik erg leuk. Sinds kort is ook mijn vrouw enthousiast geraakt door deze hobby en dus kunnen wij er ook samen op uit! Er op uit gaan doen wij samen ook graag met onze teckel Abby, ze is nu 1,5 jaar oud, dus wij kunnen lekker veel met haar naar buiten!