Mag ik mij even voorstellen... Kelly 


 
 Vertel eens! Wat houdt jouw rol precies in? Wat is je achtergrond?

Ik ben sinds januari 2020 verantwoordelijk voor de marketing & communicatie bij PM Networking. Dit houdt in dat ik vooral bezig ben met het continu op de hoogte houden van onze klanten op vele verschillende manieren. Dit kan zijn via het voorbereiden, opstellen en uitsturen van de nieuwsbrief, het aanpassen en verbeteren van onze website(s) en social mediakanalen, het organiseren van leuke interne en externe events en het meedenken en opzetten van nieuwe producten/ diensten etc.


Van welke werkzaamheden krijg jij de meeste energie?

Ik krijg energie van bijna al mijn werkzaamheden, omdat het gewoonweg iedere dag anders is en je breed georiënteerd in de organisatie aan de slag bent! Afgelopen jaar zijn wij bijv. het traject gestart met het opzetten van een nieuwe huisstijl n.a.v. het 20-jarig jubileum en dat is iets waar ik ontzettend veel energie van heb gekregen! Het creëren en bedenken van nieuwe dingen roept automatisch creativiteit op en daar word ik het allergelukkigst van!


Waar zie jij de kansen en uitdagingen in deze functie?

De kansen en uitdagingen in een ICT-bedrijf zitten er vooral in om continu de vertaling naar de klant te maken zonder te diep in de techniek te duiken! Daarnaast heeft PM Networking inmiddels een breed aanbod aan producten en diensten en ook daarin de balans en heldere aanpak vasthouden is essentieel om het succesvol te laten zijn! Bij PM is er veel ruimte om initiatief te tonen en met veel zaken aan de slag te gaan. Dit zie ik als een enorme kans en dat heeft er nu ook toe geleid dat ik een cursus Google Ads ben gestart. Daar kan ik straks dan ook een belangrijke rol in spelen voor de organisatie zelf en in de nabije toekomst ook voor onze klanten.


Wat doe je het liefste in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik vooral heel er graag samen met mijn gezin. Lekker met zijn allen op stap voor een bezoek aan dieren/ pretparken, speeltuinen, zwembaden, het strand of bos, tot aan voetbalwedstrijden etc! Ik ben ook erg van de gezelligheid en ik ga dan ook graag uit eten, naar de bios of het theater. Naast al deze leuke dingen, houd ik ook graag nog wat tijd over voor één van mijn grootste passies, winkelen! Ik heb nog net niet zelf de ‘Shop till you Drop’ uitdrukking bedacht, maar ik leef hem zeker na!