PHP Developer 


 

Ben jij in de Zaanstreek op zoek naar een team van collega’s dat barst van de creativiteit, sportiviteit, die gek zijn op reizen en vooral ook passie hebben voor het bedrijf en voor het samenwerken met elkaar, dan zijn we op zoek naar jou! PM Networking is een ICT-bedrijf dat door de jaren heen door zijn werkzaamheden in Kantoorautomatisering, tot aan Systeembeheer en alles wat daarbij hoort een onmisbare factor is geworden voor zijn klanten. Voor de werkzaamheden die alles te maken hebben met het creëren van Digitaal maatwerk, hebben wij PM Coded opgericht. Dat is dan ook de brand waarvoor jij aan de slag gaat. Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging…

Onze Vacature voor:

PHP Developer

“Ben jij gepassioneerd en heb jij de nodige ervaring en teamspirit? Ben je bereid verder te leren, jezelf te ontwikkelen en zowel zelfstandig als in een team te werken…”

Bij PM Coded kom je terecht in een jong, groeiend en ambitieus team. Bij ons werken de beste programmeurs uit de Zaanstreek (e.o.) en is er diversiteit aan opdrachtgevers en applicaties, geen dag is dus hetzelfde!

Wij werken graag aan mooie webapplicaties welke de bedrijfsprocessen van onze klanten efficiënter en productiever maken. Iedere klant vraag digitaal maatwerk en daar zit dan ook steeds weer een nieuwe uitdaging in. Daarnaast hebben wij een Webshop Platform ontwikkeld welke realtime koppelt met tal van boekhoudpakketten en overige systemen. Ook hier wordt dagelijks aan gewerkt, zodat de tientallen gebruikers iedere keer weer de beste versie van de Webshop tot hun beschikking hebben.

Je wordt onderdeel van het PM Coded team, en gaat aan de slag met diverse projecten, deze worden uitgevoerd o.b.v. de SCRUM-methode, waarbij “sprints”, “pokeren” en “stand-ups”, de dagelijkse gang van zaken zijn!

Wat verwachten wij van jou?

□ Heb jij een afgeronde MBO-4 ICT opleiding of HBO-Denkniveau en ben je klaar voor de volgende stap?

□ Je bent al een aantal jaar aan de slag in het ICT-vak en je weet zeker dat dit is waar je voor geboren bent!

□ Je beschikt over de inhoudelijke kennis van o.a.:

  • PHP/OOP, bij voorkeur aantoonbaar met 3 – 5 jaar ervaring;
  • Kennis van HTML/CSS en JavaScript (waaronder jQuery);
  • Aantoonbare ervaring met databases (zowel ontwerp als toepasbaarheid in code);
  • Twig, PHP7, OOP, SVN, WAMP/XAMPP, MySQL, SQL Server, jQuery;
  • Kennis van XML, XSLT, SOAP RESTful API, WebServices, EDI en CSV;
  • Ervaring met webshop platformen;
  • Basis kennis van Linux, OWASP;
  • Ervaring met “responsive design” (HTML/CSS) en/of frameworks zoals Bootstrap;
  • Werken volgens het OTAP principe;
  • Zend certificering.

□ Heb jij een “no-nonsense” mentaliteit en ben je als het moment daar is ook beschikbaar buiten de 9 tot 5 werkuren? Ben je gefocust en hou je van gestructureerd werken?...

□ Can you read and speak English en beschik je ook over de Nederlandse taal in woord en geschrift?

Wat kun je van ons verwachten?

Wij hebben dit jaar ons 20-jarig jubileum en bieden daarmee een gevestigde werkplek in een bedrijf dat het belangrijk vindt om continu te groeien en te ontwikkelen. Je krijgt een marktconform salaris en goede primaire- & secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de kans om d.m.v. opleiding en training je doorgaans te ontwikkelen. We werken met de nieuwste technieken en er is altijd ruimt voor innovatie. Wij hebben flexibele werktijden van 07:30-18:00 uur en je kunt zelf invullen of je (32/36/40 uur) wilt werken! Je komt terecht in een gezellig en bovendien divers team, die geen enkele gelegenheid voor een stukje taart, gevulde koek of feestje uit de weg gaat.

Ja ik wil!…

Ben jij die programmeur met een passie voor ontwikkeling! Aantoonbare ervaring in zowel front-end als back-end, dan hebben wij uitdagende projecten waar jouw bijdrage zeer gewenst is! Wacht dan niet langer en mail jouw CV en Motivatiebrief naar: vacature@pmnetworking.nl, voor vragen over deze functie kunt u altijd even bellen naar Maarten Hesse via - +31(0)88 – 6811 611.