Mag ik mij even voorstellen... Jarina 


 
 Vertel eens! Wat houdt jouw rol precies in? Wat is je achtergrond?

Ik heb de opleiding MBO Media technologie gevolgd en ik ben na de afronding van mijn opleiding direct begonnen bij PM Networking in de rol van softwareontwikkelaar. Dit is inmiddels alweer zo een 12 jaar geleden! Ik ben vorig jaar geĆ«migreerd naar Zweden en dit betekent dat ik vanaf dat moment altijd op afstand aan het werk ben. Het is gaaf dat dit is gelukt en dat ik nog steeds aan het werk kan voor PM Networking en onze klanten!


Van welke werkzaamheden krijg jij de meeste energie?

Ik ben softwareontwikkelaar bij PM networking en daarmee ben ik verantwoordelijk voor het schrijven van code waarmee websites en webshop functioneel werkend worden gemaakt. Dit wil zeggen dat ik voor heel veel klanten aan het werk ben en daarmee iedere dag opnieuw aan de slag kan met andere uitdagingen. Ik ben altijd op zoek naar de meest passende en werkende oplossing voor onze klanten. Soms kan het daarom ook zijn dat een oplossing nog beter uitpakt dan verwacht en daar kreeg ik altijd weer extra energie van! 


Waar zie jij de kansen en uitdagingen in deze functie?

De uitdaging zit hem in het oplossen van klantproblemen en software die af en toe niet werkt. Ik zie vooral ook kansen in het directe contact met onze klanten. Je hebt daardoor hoor en wederhoor, je weet zo precies waar je naar toe moet werken. Daarnaast is overleg met klanten ook belangrijk om van tevoren al goed samen af te kaderen wat de verwachtingen zijn. 


Wat doe je het liefste in je vrije tijd?

Doordat ik in Zweden woon, ben ik veel te vinden in de vrije natuur, daarnaast ben ik gek op gamen en knutselen dus er is genoeg te doen naast mijn werk!