Mag ik mij even voorstellen... Hanneke 


 
 Vertel eens! Wat houdt jouw rol precies in? Wat is je achtergrond?

Inmiddels ben ik al meer dan 10 jaar werkzaam bij PM Networking. Ik houd mij o.a. bezig met het begeleiden van projecten, klantcontacten en het bewaken van de planning binnen PM Networking. Ik zorg er in grote lijnen voor dat alle inkomende vragen en issues van onze klanten naar tevredenheid worden afgehandeld. Daarnaast houd ik mij ook bezig met het naleven en opvolgen van diverse regelgevingen, denk hierbij bijvoorbeeld aan de AVG-richtlijnen en onze jaarlijkse Data Pro certificering door NL Digital. 


Van welke werkzaamheden krijg jij de meeste energie?

Ik krijg energie van al mijn verschillende werkzaamheden. Het actief meedenken met onze klanten over diverse vraagstukken, dit vervolgens vertalen binnen onze organisatie om dan vervolgens iets succesvols op te leveren en hiermee onze klanten een stap verder te helpen geeft mij ontzettend veel voldoening. Ik krijg er ook een energieboost van, wanneer ik ons team kan ondersteunen in het behalen van onze doelen en hierdoor een gemotiveerd en succesvol team om mij heen heb! 


Waar zie jij de kansen en uitdagingen in deze functie?

De werkzaamheden binnen PM Networking zijn heel divers en door de continue nieuwe ontwikkelingen binnen onze branche sta ik bij elke nieuwe vraag weer voor een uitdaging en dat maakt het allemaal zo leuk, geen enkele dag is hetzelfde! Het kunnen blijven vertalen van de vraag naar de uiteindelijke oplossing en hierbij zo effici├źnt mogelijk werken is en blijft iedere keer een leuke uitdaging. Enkele jaren geleden heb ik Agile-trainingen gevolgd en hebben wij de SCRUM methodiek binnen PM Networking ge├»ntroduceerd, het is gaaf om te zien dat dit goed werkt voor zowel ons team als voor onze klanten. 


Wat doe je het liefste in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd geniet ik voornamelijk van mijn gezin. Leuke uitstapjes, vakantie vieren en bij sporten kijken doe ik het allerliefste. Ook ben ik een echt familiemens en vind het fijn om uit eten te gaan en leuke dingen te doen met onze familie & vrienden. Daarnaast sport ik graag, ik ben 2x in de week onder begeleiding in de sportschool te vinden en sta af en toe op de tennisbaan. Het sporten geeft mij veel voldoening en energie.