Wat te doen tegen Cybercrime...

 


 

Neem deze maatregelen tegen Cybercriminaliteit!

Helaas zien wij dat steeds meer bedrijven slachtoffer worden door verschillende vormen van Cybercriminaliteit. Dit heeft serieuze gevolgen en wij geven u graag een aantal tips & tricks die in de meeste gevallen het verschil kunnen maken en uw werkomgeving veilig houden!...


 

Wees alert op Phishing, wij geven u tips!

Phishing is een veel voorkomende vorm van cybercriminaliteit.  Met deze wijze van cybercrime word je met gerichte nep e-mails, nep QR-codes en valse sms of WhatsAppberichten opgelicht, wat vaak leidt tot het delen van persoonlijke en/ of financiële gegevens met de cybercrimineel. De truc bij Phishing is vaak dat het bericht afkomstig lijkt te zijn van een bekend persoon, en/of van bekende en betrouwbare, organisaties, zoals overheidsinstellingen en banken. Zo proberen oplichters uw inloggegevens, creditcardinformatie, pincode of andere persoonlijke informatie te stelen.


 

Eén van de meest voorkomende vormen van Cybercrime is Ransomware, wij geven u inzicht en tips!

Pas geleden hebben wij u een nieuwsbrief gestuurd met daarin een oproep tot extra alertheid rondom Cybercriminaliteit. Er is nog altijd een enorme toename en dat maakt dat wij graag onze kennis met u delen en tips geven waar u op moet letten en wat u eraan kunt doen om het te voorkomen!

Daarom brengen wij voor u één van de meest voorkomende vormen van Cybercrime onder de aandacht; Ransomware…


 

Wij zien steeds meer slachtoffers van Cybercriminaliteit, wees alert!

Helaas zien wij dat steeds meer bedrijven slachtoffer worden door verschillende vormen van Cybercriminaliteit. Dit heeft serieuze gevolgen en wij geven u graag een aantal tips & tricks die in de meeste gevallen het verschil kunnen maken en uw werkomgeving veilig houden!...

 


 

Een security aanpak die met uw bedrijf meebeweegt, zodat iedere medewerker veilig kan werken!

Het bedrijfsleven verandert steeds sneller en heeft in een korte tijd een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Zo is werken een stuk flexibeler geworden en dat vraagt om een securityaanpak die met de ontwikkelingen in uw bedrijf meebeweegt. Dus niet langer een aanpak die vasthoudt aan een vaste vorm, denk aan vaste werkplekken, of werken op één plek, maar een aanpak die gemakkelijk uitbreidbaar is en te allen tijde betrouwbaar blijft!


 

 Awareness, Security & Continuïteit, daar moet de focus liggen! 

De realiteit is dat iedereen kan worden gehackt! Vele stellen dat het een kwestie van tijd is voordat ook u wordt gehackt... het is belangrijk om te weten hoe u moet reageren als het zover is en hoe u de schade zoveel mogelijk kunt beperken.

Een goed voorbeeld is pasgeleden de hack op het Nova College in Haarlem (Gehele casebeschrijving Nova College vanuit het FD hebben wij beschikbaar in PDF, geïnteresseerd, vraag hem bij ons aan via sales@pmnetworking.nl). Zij zijn recent slachtoffer geworden en hebben direct zeer adequaat gereageerd, door al hun systemen af te sluiten van de buitenwereld.Ook u zult bij het reageren op een hack belangrijke keuzes moeten maken in het heetst van de strijd.