Ga terug naar het overzicht

PM Networking start met voorbereidingen ISO 27001 Certificering, hoe staat het ervoor?...

ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. De norm beschrijft hoe bedrijven procesmatig met het beveiligen van informatie kunnen omgaan. Het heeft als belangrijkste doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen een organisatie zeker te stellen.


PM Networking heeft nu al 3 jaar op rij een Data Pro Certificering, deze certificering staat garant voor het op een verantwoorde manier omgaan met de persoonsgegevens van onze klanten en het voldoen aan de verwerkersverplichtingen van de AVG. Wij vonden het tijd om dit naar een nog hoger niveau te tillen en daarom ook het traject te starten voor de ISO 27001 certificering.


Inmiddels zitten wij er vol in en zijn in de fase beland waarin er gerichte keuzes moeten worden gemaakt, waarop wij willen worden beoordeeld binnen de ISO 27001 certificering. Dit heeft als belangrijkste reden dat wij gecertificeerd willen worden op relevante onderdelen voor ons bedrijf en onze klanten.


Wij streven ernaar half 2022 te voldoen aan de ISO 27001 eisen/ norm. Wanneer de ISO 27001 certificering behaald is, blijft de doelstelling om dit jaarlijks te laten evalueren en te blijven voldoen aan de meest recente maatregelen en eisen die de ISO-organisatie aan informatiebeveiliging stelt.