Ga terug naar het overzicht

Een aantal mooie oplossingen op komst! 

Er staan bij PM Networking een aantal ontwikkelingen op stapel die verder dit jaar zullen worden uitgerold die ook in het kader van Veiligheid en Preventie een grote rol kunnen spelen. PM vindt het belangrijk om continu mee te bewegen in het huidige ICT-landschap en daaraan de behoefte van klanten te koppelen.

Om die reden hebben wij binnenkort een tweetal nieuwe diensten die nu beter dan ooit passen in ons dienstenportfolio. Eén van deze oplossingen is een eigen ontwikkeling van PM en wij kunnen al verklappen dat deze oplossing 24Vault zal komen te heten! En als wij dan toch een tipje van de sluier geven: 24Vault is een Transfertool met een grote focus op het veilig versturen van documenten, waarbij wordt gewerkt vanuit een One-Time-Access principe, zonder dataspoor en een unieke sleutel die toegang geeft tot de verstuurde bestanden. Wij begrijpen uw nieuwsgierigheid, maar er zal in de loop van het eerste halfjaar steeds meer duidelijk worden! 

Houdt onze website, LinkedIn pagina en Nieuwsbrief dus goed in de gaten! Volgt u ons nog niet op LinkedIn doe dit dan vooral, zo bent u als eerste op de hoogte over de laatste ontwikkelingen!