Software Test Engineer/ Kwaliteitsborganalist

Vacature Software Test Engineer

 

Ben jij op zoek naar een team van collega’s dat barst van de creativiteit, sportiviteit en vooral ook passie hebben voor het bedrijf en voor het samenwerken met elkaar, dan zijn we op zoek naar jou! PM Networking is een ICT-bedrijf dat door de jaren heen door zijn werkzaamheden in Kantoorautomatisering, tot aan Systeembeheer en alles wat daarbij hoort een onmisbare factor is geworden voor zijn klanten. Voor de werkzaamheden die alles te maken hebben met het creëren van Digitaal maatwerk, hebben wij PM Coded opgericht. Dat is dan ook de brand waarvoor jij aan de slag gaat. Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging…

Onze Vacature voor:

Software Test Engineer/ Kwaliteitsborganalist

“Ben jij dé Software Test engineer waar wij op zoek naar zijn? Hou jij van een uitdaging en bijt jij je graag vast in complexe systemen? Laat jij niet los voordat het laatste detail klopt en de kleinste bug gevonden is? Dan is de functie van Tester bij PM Coded echt iets voor jou!”

In deze functie maak je deel uit van het PM Coded Softwareontwikkelteam. Jij bent binnen het team verantwoordelijk voor het opstellen, specificeren en uitvoeren van de testwerkzaamheden van bedrijfssoftware, apps of websites. Het gaat om zowel functionele als technische tests, die waar mogelijk geautomatiseerd worden opgezet en uitgevoerd.

Jij ontwerpt en schrijft testscripts en zorgt ervoor dat het product dat op de markt komt, werkt en doet waarvoor het is ontworpen. Naast het testen is er ook ruimte om mee te ontwikkelen aan bestaande en nieuwe klantoplossingen in de vorm van bedrijfssoftware en/ of applicaties.

Bij PM Coded kom je terecht in een jong, groeiend en ambitieus team. Bij ons werken de beste programmeurs uit Purmerend (e.o.) en is er een diversiteit aan opdrachtgevers en applicaties, dus geen dag is hetzelfde!

Wij werken graag aan mooie webapplicaties welke de bedrijfsprocessen van onze klanten efficiënter en productiever maken. Iedere klantvraag is digitaal maatwerk en daar zit dan ook steeds weer een nieuwe uitdaging in.

Je wordt onderdeel van het PM Coded team, en gaat aan de slag met diverse projecten, deze worden uitgevoerd o.b.v. de SCRUM-methode, waarbij “sprints”, “pokeren” en “stand-ups”, de dagelijkse gang van zaken zijn!

Wat verwachten wij van jou?

□ Heb jij een afgeronde MBO-4 ICT opleiding of HBO-Denkniveau en ben je klaar voor de volgende stap?

□ Je bent al een aantal jaar aan de slag in het ICT-vak en je weet zeker dat dit is waar je voor geboren bent!

□ Je hebt al eerder gewerkt volgens de SCRUM methode en je kunt hier direct mee aan de slag

□ Je beschikt over de inhoudelijke kennis van o.a.:

  • PHP/OOP ervaring bij voorkeur aantoonbaar;
  • Kennis van HTML/CSS en Javascript (waaronder jQuery);
  • Aantoonbare ervaring met databases (zowel ontwerp als toepasbaarheid in code);
  • Twig, PHP, OOP, Git/Gitlab, MySQL, SQL Server, jQuery, Jenkins, Unit tests (PHPUnit), Symfony framework
  • Kennis van XML, XSLT, SOAP RESTful API, Web Services, EDI en CSV;
  • Ervaring met webshop platformen;
  • Basiskennis van Linux, OWASP;
  • Ervaring met “responsive design” (HTML/CSS) en/of frameworks zoals Bootstrap;
  • PHP-certificering, (Zend) is een pré

□ Heb jij een “no-nonsense” mentaliteit en ben je als het moment daar is ook beschikbaar buiten de 9 tot 5 werkuren? Ben je gefocust en hou je van gestructureerd werken?...

□ Can you read and speak English en beschik je ook over de Nederlandse taal in woord en geschrift?

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden een gevestigde werkplek in een bedrijf dat het belangrijk vindt om continu te groeien en te ontwikkelen. Je krijgt een marktconform salaris en goede primaire- & secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de kans om d.m.v. opleiding en training je te ontwikkelen. Wij werken met de nieuwste technieken en er is altijd ruimte voor innovatie. Wij hebben flexibele werktijden van 07:30-18:00 uur en je kunt zelf invullen of je (32/36/40 uur) wilt werken! Je komt terecht in een gezellig en bovendien divers team, die geen enkele gelegenheid voor een stukje taart, gevulde koek of feestje uit de weg gaat.

Ja ik wil! …

Voel jij je aangesproken door onze vacature?... Wacht dan niet langer en mail jouw CV en Motivatiebrief naar: vacature@pmnetworking.nl, voor vragen over deze functie kunt u altijd even bellen naar Maarten Hesse via - +31(0)88 – 6811 611.