Ga terug naar het overzicht

Onze nieuwe medewerker Mick, of is hij toch niet zo nieuw?…

Soms komt een samenwerking tot stand, omdat het zo moet zijn! Dat is eigenlijk wel het verhaal van onze ‘nieuwe’ medewerker Mick. Mick is zo een 2 jaar geleden binnengekomen bij PM Networking op aangeven van een klantrelatie die aangaf dat er een getalenteerde student software development op zoek was naar een stageplek en hij zou goed binnen het team van PM passen. Zo geschiedde en na een 1e kennismakingsgesprek werd Mick een gedreven 1e-jaar student software development onderdeel van het team.

Mick is n.a.v. zijn opleiding en stageplek, ook direct deels aan het werk gegaan bi PM o.b.v. een flexcontract. Mick zit momenteel in het laatste jaar van zijn opleiding en heeft ook zijn afstudeerstage voltooid binnen PM Networking. Wanneer hij binnenkort helemaal klaar is heeft hij zijn associate degree in software development in the pocket! Wij kunnen nu met veel blijdschap melden dat Mick ervoor heeft gekozen om ook na de afronding van zijn opleiding het team van PM Networking te blijven versterken! Om die reden dan ook dit artikel, welkom Mick, nu dan officieel!

Mick heeft inmiddels al aan veel opdrachten gewerkt en is momenteel ook druk met het finaliseren van onze nieuwe oplossing 24Vault. Hij is grotendeels verantwoordelijk voor het ontwikkelen van deze mooie oplossing en daar zult u snel meer over zien en horen!