Mag ik mij even voorstellen... Tom 


 
Vertel eens! Wat houdt jouw rol precies in? Wat is je achtergrond?

Mijn naam is T aan ’t Goor, ook wel genoemd “De beste programmeur van PM”. :)  Ik houd mij dagelijks bezig met de ontwikkeling van complexe algoritmes, en ben een echte team-mascotte! Mijn vooropleiding bestond uit een MBO-opleiding, waarna ik stage heb gelopen bij PM. Vanuit PM kreeg ik de mogelijkheid om een deeltijd studie HBO Software Engineering uit te voeren, en hiervoor heb ik dan ook mijn diploma behaald! Mijn achtergrond is op dit moment een kast, met daar bovenop een plant. Maar volgens mij is dat niet helemaal hoe de vraag is bedoeld…


Van welke werkzaamheden krijg jij de meeste energie?

De meeste energie krijg ik nadat ik tijdens een klant-demo hoor dat de klant erg blij is met het ontwikkelde product. Hier doe je het tenslotte voor! Verder vindt ik het erg leuk om mijn zeer uitgebreide kennis over te dragen aan mijn collega’s en vice versa. Tot slot krijg ik ook altijd energie van een kroketje van de Febo, die gaan er altijd wel in!


Waar zie jij de kansen en uitdagingen in deze functie?

Eén van mijn uitdagingen is het behalen van mijn PHP certificering. Een aantal jaar geleden heb ik hier al een poging voor gedaan, maar had ik voor het examen helaas net een enkele vraag te veel fout beantwoord. Ik doe dus ook mijn best, om qua software ontwikkeling mij te verdiepen op de onderdelen die niet vaak gebruikt worden. Juist om ook op deze zaken de perfecte oplossing te kunnen ontwikkelen.


Wat doe je het liefste in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd, doe ik aan boulderen (dan beklim ik weleens een muurtje), meestal gaat dit goed. Hiernaast ben ik vrij rustig en leef ik veel vanaf de bank, daar kan je tenslotte niet vanaf vallen. :)