Mag ik mij even voorstellen... Mick 


 
Vertel eens! Wat houdt jouw rol precies in? Wat is je achtergrond?

Op het moment ben ik bij PM met diverse interne ontwikkelingen aan de gang. Ook zo nu en dan voer ik werk uit wat direct voor klanten is. Zelf kom ik uit het .NET ecosysteem, het was een grote omschakeling om bij PM met PHP development aan de slag te gaan, ik vind het wel erg leuk aangezien ik op deze manier weer veel nieuwe dingen leer!

Van welke werkzaamheden krijg jij de meeste energie?

Als ik wat kan programmeren waar men uiteindelijk profijt (met het programmeren) uit kan halen krijg ik daar altijd een enorme boost van. Zoals hierboven vertelt kom ik uit het .NET framework. Dat kan heel erg snel super log worden... Daarom vindt ik design patterns enorm interessant en weet ik dat deze design patterns voor programmeurs extreem veel houvast kunnen bieden. Als ik zelf eenmaal weer een fijn patroon voor de klus heb gevonden geeft me dat een enorme kick!

Waar zie jij de kansen en uitdagingen in deze nieuwe functie?

Doordat ik altijd met een enorm overkoepelend ecosysteem heb gewerkt, wordt heel veel op de achtergrond voor je geregeld. Hier zit een enorm (leuke) uitdaging voor mij in, aangezien je al deze functionaliteit nu zelf moet klaar maken!

Wat doe je het liefste in je vrije tijd?

Vrije tijd heb ik altijd te kort, want ik vindt heel veel dingen te leuk! Ik vind het heerlijk om na een lange dag lekker met mijn broer te gaan zitten en wat bij te kletsen. Ook programmeren zelf vindt ik erg leuk om in mijn vrije tijd te doen! Bijvoorbeeld het leren van een nieuw design pattern, een nieuw framework doorpluizen en naar eigen behoeven ombouwen of simpelweg een scriptje voor een bekende maken, wat zijn/ haar computer weer wat makkelijker maakt. Het zijn allemaal dingen waar ik graag mee aan de slag ga in mijn vrije tijd!