Ga terug naar het overzicht

Een transfer tool ont­wikkeld met totale focus op Security!

PM Networking is altijd op zoek naar innovatie en nieuwe uitdagingen! Wij zien dat de laatste jaren de focus op Security en Cyberveiligheid sterk is toegenomen! Dat heeft geleid tot het nadenken over het gebruik van bestaande oplossingen en hoe deze beter in te richten zijn, zodat ook deze beter bestand zijn tegen bijv. cybercrime. En als de radar eenmaal aan is, gaat PM Networking 'all the way' om een oplossing te creëren die ook echt een verschil kan maken. En dit is dan ook direct de reden dat 24Vault tot stand is gekomen...

Wat is 24Vault?
Er zijn verschillende document transfer tools, welke al jarenlang dienst doen denk aan WeTransfer, Dropbox etc. Maar in het steeds sneller veranderende landschap, spelen zaken als Security, Dataopslag, 2-Factor-Authenticatie en AVG een cruciale rol in de beslissingen die u digitaal maakt. Daarom hebben wij met 24Vault een Transfer tool ont­wikkeld met volle focus op de bovenstaande zaken en kunnen daarmee zeggen dat deze oplossing ‘next level’ is!

Waarom 24Vault?
U verstuurt waarschijnlijk dagelijks documenten en bestanden via E-mail, WeTransfer of wellicht zelfs via Dropbox etc... Er zijn talloze manieren om documenten te versturen, maar zijn die wel echt veilig en bent u ervan verzekerd dat de bestanden en/ of documenten die u deelt ook niet ergens achterblijven in de complexe wereld van dataopslag? Dit kan natuurlijk ook iets zijn waar u misschien helemaal niet bij stilstaat. Maar vandaag de dag wordt alles steeds onveiliger zeker ook online. Juist dit soort dagdagelijkse handelingen zijn zaken waar u goed over na moet denken. Het versturen van documenten met bijvoorbeeld persoonlijke gegevens of andere vertrouwelijke informatie is niet langer meer vanzelfsprekend. AVG, Privacy, Cybercrime en Security spelen daarin een belangrijke rol. Hoe u iets verstuurt, waarmee u iets verstuurt en wat er gebeurd nadat u het hebt verstuurd, zijn zaken waarbij stil moet worden gestaan! Met 24Vault haalt u de oplossing in huis die ervoor zorgt dat al de bovenstaande zaken worden afgevinkt en u op een verantwoord en veilige manier uw documenten en bestanden kunt delen!

Wat onderscheid 24Vault?
Naast dat u met 24Vault een oplossing in huis haalt waarmee u ervan verzekerd bent dat u veilig documenten kunt versturen, zijn er nog een aantal zaken die deze tool 'next level' maken!

24Vault is ontwikkeld met een aantal belangrijke focuspunten;

  • Geen max. grootte voor het versturen van een bestand
  • De data wordt geëncrypt voor het versturen vanaf uw apparaat
  • 2-Factor-Authenticatie (via SMS) voor het kunnen downloaden van het bestand
  • (Tijdelijke) Dataopslag in Nederland (max. 24 uur)
  • Opgeslagen data wordt vernietigd na éénmalige download
Hoe kan ik  24Vault gaan gebruiken?
De ontwikkeling van 24Vault  zit in de laatste fase, binnenkort krijgt u als klant van PM Networking een uitzonderlijke kans om deze transfertool de eerste 6 maanden kosteloos te gebruiken! Wij houden u daar vanzelfsprekend van op de hoogte!

Wordt snel vervolgd...