Securitycheck
     

Onze Security checks, wij zorgen voor extra zekerheid in deze onzekere tijden!  

PM Networking heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in de beveiliging van bedrijfsnetwerken. Er is op dit moment meer dan ooit dreiging van externe invloeden. Dit heeft als gevolg dat het als bedrijf belangrijk is om intern kritisch te bekijken hoe uw bedrijfsnetwerk is ingericht om zo de kans op cyberaanvallen te verkleinen en/of uit te sluiten.

Wij informeren en ondersteunen onze klanten graag optimaal in het beveiliging proces van zijn of haar bedrijfsnetwerk. Omdat wij dit voor iedereen toegankelijk willen maken hebben wij een tweetal Security checks voor u uitgedacht, met beide een andere invalshoek: 

Security check Rechtenstructuur

Het is voor u ook belangrijk om op medewerker niveau  te weten wie waar toegang toe heeft en hoe dit bij een eventuele aanval zo snel mogelijk kan worden ge├»soleerd, om grote schade te kunnen voorkomen. Daarnaast is een juiste inrichting van uw back-up en virusscanners essentieel!

Met deze Securitycheck bekijken wij samen met u, hoe de inrichting van uw rollen & rechten structuur nu is en hoe u dit kunt optimaliseren. Ook de inrichting van uw back-up, virusscanner etc. worden onder de loep genomen. Na afloop ontvangt u een adviesrapport met daarin onze aanbevelingen, om in de toekomst zo effici├źnt mogelijk te kunnen handelen.

Security check Bedrijfsnetwerk

Het is van belang om bij de inrichting van uw bedrijfsnetwerk al na te denken over aanvalspaden, zwakke plekken en hoe uw omgeving zo in te richten, dat wanneer er een aanval mocht plaatsvinden, u dit snel kunt
isoleren om grote(re) schade te voorkomen.

Met deze Security check bekijken wij uw huidige omgeving en brengen wij voor u in kaart, hoe de huidige situatie is en ontvangt u een adviesrapport met maatregelen welke u kunt nemen om de beveiliging van uw bedrijfsnetwerk te verbeteren en/of te versterken.