De strijd aan tegen Cybercrime?
Maar weet u niet waar u moet beginnen...


 

De aanpak die past bij uw organisatie

Samen de strijd aan tegen cybercrime, dat klinkt heel doortastend en daadkrachtig, maar het roept waarschijnlijk ook een heleboel vragen bij u op... Hoe? Waar moet ik beginnen? Wat kan ik anders of beter doen? Dat begrijpen wij bij PM Networking. Wij begrijpen ook dat er veel vooroordelen zijn richting de aanpak van cybersecurity.

Veelal horen wij geluiden als;
• Het is te complex en heeft meteen zoveel invloed binnen de organisatie
• Wat voor effect heeft het op de werkbaarheid?
• Er zal wel direct een groot budget nodig zijn?

En natuurlijk heeft het optimaliseren van uw ICT-omgeving gevolgen, maar wanneer u slachtoffer wordt van cybercrime zal de impact vele malen groter zijn. Om die reden willen wij samen met u bekijken op welk niveau uw organisatie zich bevindt in de strijd tegen cybercrime. Zo kunnen wij samen met u gericht bekijken welke acties u zou kunnen nemen, geheel in uw eigen tempo, afgestemd op uw budget en met als belangrijkste motivatie dat het werkt voor en in uw organisatie!

De PM Cybersecurity Veiligheidsniveaus 

PM Networking heeft in onderstaande visual een viertal niveaus uitgewerkt welke u inzicht geven over het niveau waarin uw organisatie zich bevindt in de strijd tegen cybercrime. De niveaus zijn uitgewerkt met de overtuiging dat drie factoren een cruciale rol spelen in de strijd tegen cybercrime;

  • Mens
  • Techniek 
  • Beleid 

Het is een combinatie van de bovenstaande drie factoren die door de juiste kennis en herhaling, inrichting van uw ICT-omgeving en het opstellen van de juiste maatregelen, maken dat uw strijd tegen cybercrime succesvol kan worden. In onderstaande schema hebben wij per niveau inzichtelijk gemaakt, hoe u kunt beoordelen waar uw organisatie staat. Iedere organisatie zou zich in ieder geval in niveau 1 moeten herkennen, wanneer dit niet het geval is, is er serieus werk aan de winkel! Weet u zo na een eerste blik op de visual en bijbehorende tabellen niet waar u staat, dan hebben wij nu ook een ''CyberCrime digitale checklist', wanneer u deze invult, nemen wij contact met u op en bespreken wij vrijblijvend met u wat u zou kunnen doen om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen! 


 

 

 

Gaat u de CyberCrime Challenge aan?

PM Networking wil graag samen met u de strijd aan gaan tegen cybercriminaliteit! Stap voor stap samen bekijken hoe u er nu voor staat, en wat kunt doen om de cybersecurity van uw organisatie te verbeteren op een wijze die past bij uw organisatie. Doe mee aan onze digitale checklist, zodat we het cybersecurityniveau kunnen beoordelen van uw organisatie. Na het invullen wordt er een kort adviesgesprek ingepland, waarin wij de resultaten bespreken en u vrijblijvend adviseren over een optimale beveiligingsaanpak!