Administratief Medewerker (16-24 uur p.w.)

Vacature Software Test Engineer

 

Een functie die nooit verveelt omdat hij naast zeer veelzijdig ook nog eens mag worden vervuld in één van de leukste bedrijven in Purmerend! PM Networking is een ICT-bedrijf en wij zijn op zoek naar een zelfstandige administratief medewerker, die verantwoordelijk wordt voor de financiële administratieve taken, terwijl je aan de andere kant ook een cruciale rol speelt bij het ondersteunen van jouw collega’s met o.a. werkzaamheden voor abonnement beheer, het beantwoorden en doorverwijzen van onze klanten aan de telefoon en de rol van officemanager, zodat we alles op voorraad hebben en we niets misgrijpen op kantoor! De financieel administratieve taken zullen o.a. bestaan uit het verwerken van inkomende facturen, het verzorgen van de facturering, contractmanagement, het bijhouden van de administratie mailbox en abonnement beheer. Naast de administratieve taken, kun je ook worden ingeschakeld om het agendabeheer te verzorgen voor de directie en zullen jouw notulen skills van pas kunnen komen!

Functie eisen:

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur mbo-opleiding richting boekhouding
  • Goede kennis van boekhoudpakketten
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Wat kun je van ons verwachten?

Wij zijn al ruim 22 jaar actief en bieden daarmee een gevestigde werkplek in een bedrijf dat het belangrijk vindt om continu te groeien en te ontwikkelen. Je komt terecht in een team van 12 collega’s, die stuk voor stuk iets unieks bijdragen aan het PM team! Wij kijken uit naar wat jij kunt bijdragen!

Daarnaast ontvang jij een marktconform salaris en goede primaire- & secundaire arbeidsvoorwaarden. PM Networking biedt ook de ruimte om d.m.v. opleiding en training jezelf te ontwikkelen. Wij hebben flexibele werktijden van 07:30-18:00 uur. Je komt terecht in een gezellig en bovendien divers team, die geen enkele gelegenheid voor een stukje taart, gevulde koek of feestje uit de weg gaat.

Dit krijg jij:

  • Marktconform salaris (o.b.v. jouw ervaring)
  • 25 vakantiedagen per jaar (o.b.v. fulltime)
  • 8% vakantiegeld
  • Een goed inwerktraject voor een vliegende start
  • Direct in dienst bij werkgever o.b.v. een 1-jarig contract met uitzicht op een vast contract

Ja ik wil! …

Ben jij op zoek naar een administratieve functie waarbij veel verschillende facetten aan bod komen, waarin jij jouw eigen input helemaal kwijt kan, omdat jij de eerste administratieve medewerker bij PM Networking wordt! Wacht dan niet langer en stuur jouw motivatie en CV onze kant op! Stuur het op naar: vacature@pmnetworking.nl, voor vragen over deze functie kunt u altijd even bellen naar Maarten Hesse via - +31(0)88 – 6811 611.