24Vault 

Een transfer tool ont­wikkeld met totale focus op Security!

PM Networking is altijd op zoek naar innovatie en nieuwe uitdagingen! Wij zien dat de laatste jaren de focus op Security en Cyberveiligheid sterk is toegenomen! Dat heeft geleid tot het nadenken over het gebruik van bestaande oplossingen en hoe deze beter in te richten zijn, zodat ook deze beter bestand zijn tegen bijv. cybercrime. En als de radar eenmaal aan is, gaat PM Networking 'all the way' om een oplossing te creëren die ook echt een verschil kan maken. En dit is dan ook direct de reden dat 24Vault tot stand is gekomen...

24Vault is ontwikkeld met daarin een aantal belangrijke focuspunten;

 • Het AVG-proof versturen van uw bestanden/ documenten
 • Dat uw download binnen 24 uur verwijderd is van onze server
 • Multifactor-authenticatie (unieke code via SMS)
 • Dat uw bestanden/ documenten geëncrypt (AES-GCM) worden verstuurd
 • Oorsprong & opslaglocatie in NL

 

"Data-opslag, Encryptie, Multifactor-Authenticatie & AVG

Moeten een cruciale rol spelen in de beslissingen die u digitaal maakt!"

 

Wat is 24Vault?

Er zijn verschillende document transfer tools, welke al jarenlang dienst doen denk aan WeTransfer, Dropbox etc. Maar in het steeds sneller veranderende landschap, spelen zaken als Security, Dataopslag, 2-Factor-Authenticatie en AVG een cruciale rol in de beslissingen die u digitaal maakt. Daarom hebben wij met 24Vault een Transfer tool ont­wikkeld met volle focus op de bovenstaande zaken en kunnen daarmee zeggen dat deze oplossing ‘next level’ is!

Waarom 24Vault?

U verstuurt waarschijnlijk dagelijks documenten en bestanden via E-mail, WeTransfer of wellicht zelfs via Dropbox etc... Er zijn talloze manieren om documenten te versturen, maar zijn die wel echt veilig en bent u ervan verzekerd dat de bestanden en/ of documenten die u deelt ook niet ergens achterblijven in de complexe wereld van dataopslag? Dit kan natuurlijk ook iets zijn waar u misschien helemaal niet bij stilstaat. Maar vandaag de dag wordt alles steeds onveiliger zeker ook online. Juist dit soort dagdagelijkse handelingen zijn zaken waar u goed over na moet denken. Het versturen van documenten met bijvoorbeeld persoonlijke gegevens of andere vertrouwelijke informatie is niet langer meer vanzelfsprekend. AVG, Privacy, Cybercrime en Security spelen daarin een belangrijke rol. Hoe u iets verstuurt, waarmee u iets verstuurt en wat er gebeurd nadat u het hebt verstuurd, zijn zaken waarbij stil moet worden gestaan! Met 24Vault haalt u de oplossing in huis die ervoor zorgt dat al de bovenstaande zaken worden afgevinkt en u op een verantwoord en veilige manier uw documenten en bestanden kunt delen!


 
 

Totale focus op Security

 

Twee-Factor-Authenticatie

 

Tijdelijke Dataopslag in NL (max.24 uur)

24Vault, de beste keuze om uw documenten veilig te versturen

 • Geen beperking in bestandsgrootte 
 • De data wordt geëncrypt voor het versturen vanaf uw apparaat
 • Uniek wachtwoord om geëncrypte verstuurde data te ontsleutelen
 • Multifactor-Authenticatie (wachtwoord éénmalig via SMS)
 • De verstuurde data wordt na 24 uur niet downloaden vernietigd of na éénmalige download 
 • De data wordt tijdelijk opgeslagen (max. 24 uur) er ontstaat daardoor geen dataspoor
 • Encrypted Data wordt opgeslagen in een datacentrum in NL (max. 24 uur)