De webshop oplossing van PM Networking koppelt op een veilige en snelle manier, uw kantoor omgeving rechtstreeks (real-time) aan uw nieuwe webshop.


Het webshop platform is rond 2009 ontwikkeld als een maatwerkoplossing. Vandaag de dag is de oplossing uitgegroeid tot een volwassen product wat ingezet kan worden in vele markten en branches.

Het kenmerkende karakter van de maatwerk webshop “alles is mogelijk” is vandaag de dag nog steeds de visie in de ontwikkeling van onze software. De onderliggende software is door ontwikkeld en (zeer) stabiel. Per ondernemer/webshop wordt er ingespeeld in de specifieke business case door het ontwikkelen van additionele koppelingen en/of het configureren van de wensen.

De webshop is momenteel gekoppeld aan 3 verschillende platformen, waarbij wij “real-time” verwerkingen kunnen garanderen en een grote efficiëntieslag kunnen maken wanneer men reeds een bestaande webshop oplossing heeft.

Onze referenties

Op het moment van schrijven maken er momenteel 50+ webshops gebruik van ons platform. Onderstaande referenties zijn dan ook een impressie van de diversiteit aan webshops die wij hebben ontwikkeld. Zowel in verschillende doelgroepen (B2B als B2C) als vele verschillende branches (Gezondheid, IT, Handel, Audio/Video, AGF, Sport en ontspanning, en meer) hebben wij onze software ingezet.

Onderstaande referenties mag u uiteraard te allen tijde contacten om navraag te doen over onze werkwijze, reactie tijden, en het webshop platform als product/dienst;

Als Groothandel in Audiovisuele producten biedt de PM webshop een uitstekende oplossing voor ”Business to Business”.
De Real time koppeling met SnelStart biedt naast een betrouwbare voorraad indicatie, onze klanten ook de mogelijkheid (met hun inlog) lopende orders, backorders & facturen online te bekijken. Dit heeft onze backoffice een enorme tijdsbesparing opgeleverd!

De flexibele opstelling van PM net om onze ideeën verder vorm te geven zorgt ervoor dat onze shop continu verder evalueert en verbeterd wordt, iets wat met de grotere softwarehuizen onmogelijk of onbetaalbaar is.

www.heuff.nl
Edwin in 't Veld

Edwin in 't Veld

Commercial Director

De orders 's ochtends via "verkooporderbeheer" (SnelStart functionaliteit) met 1 druk op de knop afdrukken. Altijd een actuele voorraad indicatie in de webshop.

Ongeveer een arbeidsbesparing van ruim 30 uur per week doordat orders niet meer overgetypt hoeven te worden en de voorraden direct zijn bijgewerkt. Klantgegevens zijn altijd actueel in SnelStart.
Geen zorgen meer over de back-up van gegevens. Via de laptop en mobiel internet kunnen inloggen in SnelStart en direct alle gegevens bij de hand hebben. Wij zijn blij dat we gekozen hebben voor PM Networking!

www.bolster.nl
Frank Vosselman

Frank Vosselman

Algemeen Directeur

+ 50

Webshops actief

+ 100

Beschikbare modules

+ 30

Koppelingen met derden

+ 4500

Order verwerkingen per dag

Preferred partners

Een goede, stabiele en degelijke oplossing kan uitsluitend worden gebouwd met partijen die dezelfde focus hebben als PM Networking (kwaliteit boven kwantiteit). Wij hebben dan ook zeer goede ervaringen met onderstaande partners waardoor wij hen het predicaat “preferred” hebben gegeven. Door met deze partijen te werken kunnen wij instaan voor een optimale werking van het webshop platform.

 

 

Overige koppelingen

Naast de preferred partners zijn er uiteraard ook zeer goede koppelingen beschikbaar met een tal van partijen. Onderstaand geven wij een impressie van onze overige koppelpartners. Door onze modulaire aanpak zijn wij doorlopend opzoek naar nieuwe partners die meerwaarde kunnen bieden voor onze klanten. Staat de gewenste koppelpartner niet in de lijst? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken!

Meer informatie?

Wij staan u uiteraard graag te woord!