Efficiëntere & Productievere medewerkers door juiste inrichting van werkplek!

Inmiddels hebben wij al vele werkplekken ingericht en kunnen wij u goed adviseren over de juiste inrichting van de werkplekken voor uw medewerkers.. Wij richten de werkplekken per individu in, zodat iedere medewerker efficiënter en productiever aan de slag kan!  Downtime en onnodig dataverlies zullen tot het verleden behoren. Wij installeren de werkplekken bij uw op locatie en eventuele randapparatuur zal werkend worden opgeleverd door onze specialisten.

Na oplevering, staan wij uiteraard ook garant voor professionele support en onderhoud. Beide disciplines kunnen op afstand worden uitgevoerd, door onze ICT-specialisten.

Voordelen van een éénduidige oplossing voor uw werkplekken

Wanneer er een werkende ICT-oplossing is gecreëerd voor de werkplekken in uw organisatie, is het direct een efficiency slag voor de toekomst. Wanneer in de startfase bij het inrichten van de werplekken, direct rekening wordt gehouden met een bepaalde standaardisatie per bijv. soort medewerker/ functie of per afdeling, maakt dit het toevoegen van een nieuwe werkplek een eenvoudige klus.

Essentiële veiligheidsmaatregelen op de werkplek

Back-up

Het inrichten van een back-up voor uw bedrijfsgegevens is essentieel. Niet eerder hebben externe bedreigingen zo op de loer gelegen.

Lees meer over Back-up

Virusscanner

Een virusscanner checkt op structurele basis of er schadelijke bestanden op de computer staan en detecteert afwijkingen…

Lees meer over Virusscanner

PM Networking kan u dit gehele traject ondersteunen en met u meedenken over hoe u dit het beste kunt inrichten. Wij komen graag bij u langs om de huidige situatie in kaart te brengen en te bekijken waar wij u kunnen ondersteunen bij de inrichting van uw werkplekken.

Neem contact met ons op! E: sales@pmnetworking.nl of T: +31(0)75 – 6811 611