Doorgroeien van Boekhoudpakket naar professionele Webshop

 

U hebt gekozen voor het boekhoudpakket van SnelStart. Met de aanschaf van SnelStart wilde u efficiëntie en gemak creëren rondom uw boekhouding. U bent nu enige tijd aan de slag met het pakket en het werkt uitstekend, maar u ziet kansen en wilt met uw bedrijf naar de volgende stap!

PM Coded heeft veel tijd en kennis geïnvesteerd in deze volgende stap en heeft voor u een oplossing op maat! Een webshop welke een real-time koppeling heeft met uw SnelStart administratie, waardoor het mogelijk wordt om uw producten via een overzichtelijke webshop online beschikbaar te stellen en automatisch uw orders, klantregistraties, voorraden en artikel informatie te verwerken! Door de real-time koppeling beschikt u op ieder moment over de meest accurate stand van zaken rondom de bovenstaande bedrijfsgegevens in zowel SnelStart als uw webshop.

Voordelen van de Webshop i.c.m. SnelStart

 1. Tijdswinst
  Al uw gegevens automatisch in uw boekhouding, waardoor u veel minder werk en niet langer een papierwinkel heeft
 2. Klantgegevens
  U hebt altijd de juiste gegevens bij de hand in beide systemen
 3. Minder fouten
  Hoe nauwkeurig u ook werkt, een foutje is snel gemaakt, een directe koppeling voorkomt vergissingen.
 4. Retouren
  Elke webshop krijgt te maken met retouren. Door de koppeling tussen de webshop en uw boekhouding wordt de klant herkend en kost het verwerken van retouren minder tijd en moeite!

Functionaliteiten van de Webshop

De Webshop is nooit uitontwikkeld en wij vinden het belangrijk om continu samen met onze klanten te blijven bekijken waar winst te behalen valt. Wij hebben in de jaren een tal van functionaliteiten toegevoegd, waar iedere Webshop gebruiker de vruchten van plukt!

 • Grafisch aanpasbaar i.c.m. uw huisstijl
 • Uw webshop kan ook meertalig worden aangeboden
 • Tools voor klantinteractie, bijv. chatfunctie, reviews etc.
 • Tools voor SEO & Analytics
 • Koppelingen met transportbedrijven (DHL, DPD, GLS etc.)
 • Divers aanbod aan betaalmogelijkheden
 • Koppeling met beoordeling sites

Naast deze standaard functionaliteiten is het echte onderscheid tussen onze webshop en overige webshops, dat het een in-eigen-huis ontwikkelde webshop is, waardoor geen enkele uitdaging uit de weg wordt gegaan. Wij hebben in de jaren tal van functionaliteiten ontwikkeld op klant-specifiek niveau, welke achteraf ook zeer geschikt bleken voor overige gebruikers!

Onze referenties

Op het moment van schrijven maken er momenteel 50+ webshops gebruik van ons platform. Onderstaande referenties zijn dan ook een impressie van de diversiteit aan webshops die wij hebben ontwikkeld. Zowel in verschillende doelgroepen (B2B als B2C) als vele verschillende branches (Gezondheid, IT, Handel, Audio/Video, AGF, Sport en ontspanning, en meer) hebben wij onze software ingezet.

Onderstaande referenties mag u uiteraard te allen tijde contacten om navraag te doen over onze werkwijze, reactie tijden, en het webshop platform als product/dienst;

Als Groothandel in Audiovisuele producten biedt de PM webshop een uitstekende oplossing voor ”Business to Business”.
De Real time koppeling met SnelStart biedt naast een betrouwbare voorraad indicatie, onze klanten ook de mogelijkheid (met hun inlog) lopende orders, backorders & facturen online te bekijken. Dit heeft onze backoffice een enorme tijdsbesparing opgeleverd!

De flexibele opstelling van PM net om onze ideeën verder vorm te geven zorgt ervoor dat onze shop continu verder evalueert en verbeterd wordt, iets wat met de grotere softwarehuizen onmogelijk of onbetaalbaar is.

www.heuff.nl
Edwin in 't Veld

Edwin in 't Veld

Commercial Director

De orders 's ochtends via "verkooporderbeheer" (SnelStart functionaliteit) met 1 druk op de knop afdrukken. Altijd een actuele voorraad indicatie in de webshop.

Ongeveer een arbeidsbesparing van ruim 30 uur per week doordat orders niet meer overgetypt hoeven te worden en de voorraden direct zijn bijgewerkt. Klantgegevens zijn altijd actueel in SnelStart.
Geen zorgen meer over de back-up van gegevens. Via de laptop en mobiel internet kunnen inloggen in SnelStart en direct alle gegevens bij de hand hebben. Wij zijn blij dat we gekozen hebben voor PM Networking!

www.bolster.nl
Frank Vosselman

Frank Vosselman

Algemeen Directeur

+ 50

Webshops actief

+ 100

Beschikbare modules

+ 30

Koppelingen met derden

+ 4500

Order verwerkingen per dag

Preferred partners

PM Networking heeft een professionele samenwerking met onderstaande ‘preferred partners’. De samenwerking met deze partijen staat garantie voor een optimale werking van het webshop platform.

Meer informatie?

Wij staan u uiteraard graag te woord!