PM Coded is een onderdeel van de PM Networking Group welke gespecialiseerd is in digitale maatwerk oplossingen! Wij hebben onze jarenlange ervaring en kennis omgezet in de ontwikkeling van maatwerk webapplicaties. De belangrijkste motivatie achter de ontwikkeling van onze webapplicaties is het automatiseren van uw processen en daarmee inzicht, minder handmatige handelingen en eenvoud te creëren!

Webapplicaties

Ieder bedrijf heeft zijn eigen bedrijfsprocessen. Deze processen zorgen ervoor dat uw bedrijf iedere dag draait. Dat neemt niet weg dat u altijd moet blijven streven naar meer efficiëntie en effectiviteit. Wij van PM Coded (onderdeel van PM Networking) hebben onze ervaring en kennis omgezet in de ontwikkeling van maatwerk webapplicaties. Met deze maatwerk applicaties, bent u klaar voor de volgende stap en bent u weer een stukje dichterbij volledige automatisering van uw bedrijf!

Webshop

Misschien wel één van onze meeste toegepaste webapplicaties is onze webshop. Wij hebben in de afgelopen jaren een zeer succesvolle weg ingeslagen met onze webshop en wij hebben inmiddels meer dan 50+ webshops online staan. De huidige webshop kan worden gekoppeld met het boekhoudpakket van SnelStart en talloze andere koppelingen zoals bijvoorbeeld recensie, betaal of verzendkoppelingen.