Virusscanner is onmisbaar!

Een virusscanner is als het ware tegelijkertijd beveiliging als een reparateur voor uw computer. Het checkt op structurele basis of er schadelijke bestanden op de computer staan, of het besturingssysteem waar de computer op draait goed loopt, en of er schadelijke processen of activiteiten worden gevonden. Wanneer er een afwijking wordt gedetecteerd, wordt het door het programma direct van uw PC en overige devices verwijderd. Zo bent u dus optimaal beveiligd, want de schade is vaak na een virus niet te overzien.

De gevolgen wanneer uw computer of device besmet is…

Er zijn talloze soorten virussen. Eén ding hebben ze gemeen, dat is dat ze zichzelf vermenigvuldigen en dat ze in meer of mindere mate schade toebrengen aan je apparaat. Je kunt bestanden kwijtraken doordat een virus ze onleesbaar maakt, of zelfs je harde schijf kan worden geformatteerd. Ook kan het zo zijn dat je documenten, foto’s en dergelijke op straat komen te liggen of dat je door middel van een virus wordt bespioneerd door je eigen webcam en/ of microfoon. Het belang van een virusscanner en het inschakelen van de firewall is dus groot.

Virusscanner & Actieve monitoring maken het verschil

Hetgeen dat onze AV oplossing onderscheid van andere oplossingen, is dat de AV software iedere melding aan ons doorgeeft. Zo zien wij op afstand direct welke machines van onze klanten er een (potentieel) probleem hebben. Zo gebeurt het wel eens dat een PC of device een virus probleem heeft, zonder dat de gebruiker dat überhaupt door heeft. De virusscanner gaat direct aan de slag en elimineert het virus en wij kunnen op deze wijze monitoren dat het geen verdere schade aanbrengt aan de rest van het bedrijf! Check, check, dubbelcheck!…

PM Networking biedt u de oplossing!

Wij streven ernaar om voor ieder bedrijf en/of gebruiker een passende oplossing te bieden. Met die reden hebben wij drie pakketten samengesteld welke variëren van een virusscanner tot aan een pakket waarin een virusscanner en proactief onderhoud vanuit PM Networking hand in hand gaan. Zie onderstaand ons aanbod…

–  Antivirus licentie (managed)

–  Antivirus licentie (managed)

–  Patch updates (Windows software en software derden)

–  Monitoring

–  Rapportage

–  Remote control

– Alleen gepland

(Installeren van updates/repareren of een proces starten)

–  Antivirus licentie (managed);

–  Patch updates (Windows software en software derden);

–  Monitoring;

–  Rapportage;

–  Remote control;

– Actief (Ad-Hoc)

Installeren van updates/repareren

– Preventief onderhoud

Wanneer u meer wilt weten over de Virusscanner mogelijkheden, laat het ons weten en neem contact met ons via sales@pmnetworking.nl of via +31(0)75 – 6811 611.