Extra beveiliging met 2-FA!


Wat is 2FA?
Veilige toegang tot uw applicaties en data, op ieder apparaat, ongeacht waar uw gebruikers zijn, dat kan nu door middel van twee factor authenticatie. Twee factor authenticatie (2FA) is een veilige(re) manier van inloggen. De identiteit van de gebruiker wordt hierbij niet vastgesteld door middel van één maar twee factoren. Dit betekent dat u naast het invoeren van een gebruikersnaam en wachtwoord zoals u gewend bent, ook nog een tweede factor nodig hebt om in te kunnen loggen. Dit kan nu in de vorm van een een melding die u accepteert in een mobiele app gekoppeld aan uw bedrijfsaccount! 

Onze oplossing met DUO
DUO Security is een mobiele app die u en uw medewerkers kunnen installeren op de smartphone. Op het moment dat er wordt ingelogd bij een (online) bedrijfsaccount op een mobiel device of via een Pc, krijgt uw medewerker automatisch een pushmelding vanuit de DUO app via de smartphone. In deze melding zit een inlogverzoek die moet worden goedgekeurd of geweigerd, voordat het online bedrijfsaccount kan worden geopend. Door de persoonsgebonden inrichting van deze oplossing, kan alleen de gebruiker via haar of zijn smartphone toegang geven op zijn of haar apparaten en devices. Wanneer uw medewerkers niet via hun mobiele device willen inloggen is er ook  een DUO kastje welke kan worden ingezet i.c.m. de DUO applicatie. Het kastje genereert voor iedere inlog een code, welke ter goedkeuring kan worden ingevoerd door de gebruiker.

Wat zijn de voordelen van een DUO oplossing?

De DUO app is zeer gebruiksvriendelijk en na inrichting heeft iedere gebruiker met één klik op de knop de zekerheid van een extra beveiligingsmodule op zijn of haar device of Pc. Met de 2FA van DUO maakt u het voor externe invloeden bijna onmogelijk om misbruik van te maken van uw (bedrijfs-)data. Door de mobiele app is de DUO toepassing overal actief, ongeacht waar de werkplek van uw werknemer(s) zich bevindt, u bent dus op iedere locatie verzekerd van uw (bedrijfs-)veiligheid

  • Proactief het risico verminderen op een gegevensinbreuk
  • Identiteit van uw gebruikers verifiëren
  • Zichtbaarheid verkrijgen in elk apparaat en device
  • Adaptief beleid afdwingen voor beveiligde toegang tot elke toepassing

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op, zodat wij nog
uitgebreider alle mogelijkheden aan u kunnen laten zien