Extra veiligheid door Twee-Factor-Authenticatie (2FA)

Veilig toegang tot uw applicaties en data, op ieder apparaat, ongeacht waar uw gebruikers zijn, dat kan nu door middel van twee factor authenticatie.

Wat is 2FA?

Twee-factor-authenticatie (2FA) is een veilige(re) manier van inloggen. De identiteit van de gebruiker wordt hierbij niet vastgesteld door middel van één maar van twee factoren. Dit betekent dat u naast het invoeren van een gebruikersnaam en wachtwoord zoals u gewend bent, ook nog een tweede factor nodig hebt om in te kunnen loggen. Dit kan nu in de vorm van een een melding die u accepteert in een mobiele app gekoppeld aan uw bedrijfsaccount! 

Onze oplossing voor 2FA

 DUO Security is een mobiele app die u en uw medewerkers kunnen installeren op de smartphone. Op het moment dat er wordt ingelogd bij een (online) bedrijfsaccount op een mobiel device of via een Pc, krijgt uw medewerker automatisch een pushmelding vanuit de DUO app via de smartphone. In deze melding zit een inlogverzoek bij één van uw online bedrijfsaccounts. Hierbij krijgt de gebruiker de keuze om de inlog goed te keuren of te weigeren. Door de persoonsgebonden inrichting van deze oplossing, kan alleen de gebruiker via haar of zijn smartphone toegang geven op zijn of haar apparaten en devices. Wanneer uw medewerkers niet via de smartphone willen inloggen is er ook  een DUO kastje welke kan worden ingezet i.c.m. de DUO applicatie. Het kastje genereert voor iedere inlog een code, welke ter goedkeuring kan worden ingevoerd.

Voordelen van de DUO oplossing? 
De DUO app is zeer gebruiksvriendelijk en na inrichting heeft iedere gebruiker met één klik op de knop de zekerheid van een extra beveiligingsmodule op zijn of haar device of Pc. Met de 2FA van DUO maakt u het voor externe invloeden bijna onmogelijk om misbruik van te maken van uw (bedrijfs)data. Een ander groot voordeel hieraan is dat u naast een veiligere inlog voor alle apparaten en devices ook veel beter inzicht krijgt in welke apparaten er binnen uw organisatie in gebruik zijn. 

Door de mobiele app is de DUO toepassing overal actief, ongeacht waar de werkplek van uw werknemer(s) zich bevindt, u bent dus op iedere locatie verzekerd van uw (bedrijfs)veiligheid!

Dus wilt u ook:
• Proactief het risico verminderen op gegevensinbreuk
• Zichtbaarheid in gebruik van apparaten en devices in uw organisatie
• Beveiligde toegang tot iedere Bedrijfstoepassing

Neem contact met ons op! Zo kunnen wij nog uitgebreider alle mogelijkheden aan u laten zien! E: sales@pmnetworking.nl of T: +31(0)75 – 6811 611