Thuis aan de slag, waar je op je werk PC bent geëindigd!

Je wilt graag thuiswerken, maar wilt wel graag beschikken over alle documenten en applicaties die op je bedrijf PC staan. Dat kan vanaf nu! PM Networking heeft een tool waarmee je vanuit huis op afstand inlogt op jouw bedrijf PC en daarmee volledig aan de slag kan met alles waar je op je werk mee bent geëindigd!

Wat houdt Toegang op afstand in?
Toegang op afstand of remote access is het tot stand brengen van een verbinding met computersystemen, applicaties of data vanaf een andere locatie dan het hoofdkantoor of een locatie vlak bij het datacenter.
Toegang op afstand houdt in dat een gebruiker via internet (of via een andere vorm van telecommunicatie) toegang krijgt tot een netwerk of computer op een andere locatie. Je neemt met de tool als het ware uw bedrijf PC over en kunt zo direct aan de slag!

Hoe wordt de veiligheid gewaarborgd?
Nu horen wij u direct denken, maar hoe zit het met de veiligheid van deze tool? Wij bieden daarom deze thuiswerktool aan in combinatie met onze twee-factor-authenticatie oplossing. Op deze manier logt u in op de thuiswerktool om verbinding te maken met uw PC op kantoor, maar voordat u op afstand kunt inloggen is er een tweede verificatie vereist. Met deze tweede verificatie, wordt er zekerheid geboden dat er geen ongenode gasten in uw bedrijfsnetwerk proberen in te loggen.

Hoe werkt Twee-Factor-Authenticatie?
Twee factor authenticatie (2FA) is een veilige(re) manier van inloggen. De identiteit van de gebruiker wordt hierbij niet vastgesteld door middel van één maar twee factoren. Dit betekent dat u naast het invoeren van een gebruikersnaam en wachtwoord zoals u gewend bent, ook nog een tweede factor nodig hebt om in te kunnen loggen. Dit kan nu in de vorm van een een melding die u accepteert in een mobiele app gekoppeld aan uw bedrijfsaccount!

Onze 2FA oplossing met DUO Security
Het is een mobiele app die u en uw medewerkers kunnen installeren op de smartphone. Op het moment dat er wordt ingelogd bij een (online) bedrijfsaccount op een mobiel device of via een PC, krijgt uw
medewerker automatisch een pushmelding vanuit de DUO app via de smartphone. In deze melding zit een inlogverzoek die moet worden goedgekeurd of geweigerd, voordat u het online bedrijfsaccount kunt openen. Door de persoonsgebonden inrichting van deze oplossing, kan alleen de gebruiker via haar of zijn smartphone toegang geven op zijn of haar apparaten en devices.

Wij bieden u vanaf nu 6 maanden kosteloos gebruik!
PM Networking begrijpt dat het op dit moment prioriteit is dat iedere onderneming door kan blijven draaien, wanneer dit mogelijk is! Vandaar dat wij het gebruik van de thuiswerktool en de 2FA applicatie voor een duur van 6 maanden kosteloos aanbieden. Wij zullen voor de installatie van de tools binnen uw bedrijf en de individuele uitleg aan uw medewerkers die hier gebruik van willen maken een vaste prijs in rekening brengen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan!

Wanneer u geïnteresseerd bent, neem dan direct contact met ons op! Dit kan via – E: Sales@pmnetworking.nl