Een groot deel van Nederland is door de huidige omstandigheden nog steeds aan het thuiswerken! Dan is het verstandig om een thuiskantoor in te richten waarin je geconcentreerd en productief kan werken. Want we hebben allemaal dezelfde issues met o.a. een rumoerige Koffieautomaat, vragende kinderstemmen en niet leverbare webcams… Bekijk onze onderstaande tips, zodat je goed beslagen ten ijs gaat tijdens je Thuiswerkdagen:

Koptelefoon met Microfoon
Jabra Evolve2 40 USB-A, UC Stereo

De Jabra Evolve2 40 UC Stereo USB-A Headset Zwart is bij uitstek de Koptelefoon om te gebruiken voor het bellen met uw klanten en collega’s. U sluit de office headset aan via de USB-A poort van uw laptop, PC of mobiele devices. De headset heeft 3 ingebouwde microfoons, waardoor u optimaal verstaanbaar bent. Hij heeft ingebouwde noice-cancellation, waardoor de koptelefoon in een rumoerige omgeving, de externe geluiden voor u afsluit. 

Koptelefoon met Microfoon
Jabra EVOLVE 65 UC Stereo Link380a

Met de Jabra Evolve 65 Stereo heeft u een headset met een draadloos bereik van 30 meter. Via bluetooth of een usb dongel verbindt u de headset met uw pc, smartphone of tablet. Verbind de office headset met 2 apparaten tegelijk via bluetooth. Mocht de Evolve 65 na 10 uur gesprekstijd leeg raken, dan laad je de office headset op terwijl je hem gewoon op je hoofd houdt. Door het lampje op de oor, kunnen collega’s of je huisgenoten precies zien dat jij in gesprek bent! Ook deze is voorzien van noise cancelling en zorgt ervoor dat jij de werkdag doorkomt zonder teveel afleiding! 

Beeldscherm met geïntegreerde WebCam 
Lenovo ThinkVision T24v-20

Maak je werkdag zo comfortabel mogelijk met de Lenovo ThinkVision T24i-20 24 inch Full-HD Monitor. U kunt dit beeldscherm draaien, roteren en verstellen zodat u gedurende de dag een ergonomische werkhouding kunt aannemen! Het scherm heeft een blauw licht filter, waardoor uw ogen minder snel vermoeid raken na een werkdag. Deze monitor is geschikt voor een setup met meerdere schermen, dankzij de dunne schermranden, zie je nauwelijks dat je meerdere schermen gebruikt! Er zitten in de monitor ook ingebouwde luidsprekers en het heeft een HDMI, VGA en DisplayPort. 

Geïnteresseerd?

Wil je meer informatie over één van de bovenstaande artikelen, vraag ons naar de mogelijkheden!