Wenst u uw domeinnaam te verhuizen, op te zeggen of te wijzigen van houder en heeft u geen toegang tot onze administratieve portal?

Onderstaand treft u de formulieren aan voor domeinnaam mutaties. U dient deze formulieren te gebruiken wanneer u geen inlogcode heeft voor onze Portal. Wij hebben een volledig ingevuld en ondertekend formulier nodig, dit kan zowel per e-mail als per post verstuurd worden.

 


Wijziging domeinnaam houder

pdf-iconGebruik dit formulier wanneer u de eigenaar van de domeinnaam wenst te wijzigen. Zowel de nieuwe, als de huidige eigenaar dienen dit formulier te ondertekenen.

 


Verhuizen domeinnaam naar een andere provider

pdf-iconWanneer u de domeinnaam wenst onder te brengen bij een andere provider/Registrar. Nadat u het formulier retour heeft gezonden, krijgt u van ons de respectievelijke tokens/codes toegestuurd waarmee de nieuwe provider de verhuizing dient te initiëren. Waar nodig zullen wij een verhuizing uiteraard goedkeuren. Enige vereiste bij het vrijgeven van de tokens/codes is dat er geen financiële achterstand is.


Opzegging domeinnaam

pdf-iconEen domeinnaam opzeggen betekend dat deze vrij komt ter registratie. Iedereen kan de domeinnaam registreren wanneer deze opgeheven is.

 


Verhuizen domeinnaam naar PM Networking

pdf-iconHier zijn geen formulieren voor benodigd: Voor het verhuizen hebben wij slechts het token/code nodig van de domeinnaam die u bij uw huidige provider dient op te vragen.