Stagiaire Systeembeheerder - BBL/ Niveau 4

Op dit moment zijn al onze Stageplekken ingevuld, hou onze site wel in de gaten, richting het nieuwe schooljaar! 
Stagiaire Systeembeheerder - BBL - Niveau 4

 

PM Networking is een ICT-bedrijf dat door de jaren heen door zijn werkzaamheden in Kantoorautomatisering, tot aan Systeembeheer en alles wat daarbij hoort een onmisbare factor is geworden voor zijn klanten. Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging…
Onze Vacature voor:


Stagiaire Systeembeheerder BBL/Niveau 4


“Heb jij de drive en ambitie om verder te leren, nieuwe technieken eigen te maken en de organisatie en zijn klanten en stap verder te helpen…”
 
Wil jij het verschil maken door de inzet van jouw expertise als systeembeheerder in opleiding, dan ben je een echte aanwinst voor PM Networking en ons Supportteam. Onze klanten geven het systeembeheer volledig uit handen en willen graag ondersteuning binnen hun organisatie. Jij ben vanuit ons kantoor en op locatie bij de klant het aanspreekpunt en de uitvoerende kracht die maakt dat zij zonder problemen aan de slag kunnen. Daarnaast pak jij vanuit het Supportteam de 2e & 3elijn incidenten op en ben jij ook verantwoordelijk voor de infrastructuur in ons eigen Datacenter.


Samenvattend bestaan jouw afwisselende werkdagen uit, het beantwoorden van de supportlijn, het uitvoeren van projecten en het beheren van de klantsystemen op locatie en vanuit kantoor! Word jij hier enthousiast van en ben jij oplossingsgericht, leer je graag iets nieuws, heb je een communicatief sterke vaardigheden en ben je een echte teamplayer die altijd beschikt over de laatste ontwikkelingen binnen de ICT, dan zou dit zomaar jouw functie kunnen zijn…


Verantwoordelijkheden
Wat verwachten wij van jou?
□  Ben jij bezig met de afronding van jouw MBO-4 ICT opleiding en moet je aan de slag bij een uitdagende organisatie voor jouw afstudeerstage, dan zij wij de organisatie voor jou.
□  Wil jij ondersteuning bij het afronden van jouw opleiding door experts die al jaren in het ICT-vak werkzaam zijn?
□  Wil jij uitzicht op jouw eerste baan, door de mogelijkheid om vanuit jouw stage bij ons door te stromen?
□  Je beschikt over de inhoudelijke kennis van o.a.:
•    De producten van Microsoft (o.a. Windows Server en Office 365);
•    DNS, DNSSEC;
•    VPN, Firewall;
•    Networking (Fortinet/HP)
•    VMWare, en/of andere virtualisatie software;
•    Back-up oplossingen,
•    Diverse hardware (waar onder HP, Lenovo/IBM);
•    Linux (o.a. CentOS, Ubuntu)
•    Monitoring en reporting;
 
□ Heb jij een “no-nonsense” mentaliteit en ben je als het moment daar is ook beschikbaar buiten de 9 tot 5 werkuren?
□ Can you read and speak English en beschik je ook over de Nederlandse taal in woord en geschrift?

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden een gevestigde werkplek in een bedrijf dat het belangrijk vindt om continu te groeien en te ontwikkelen. Je krijgt een marktconform salaris en goede primaire- & secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de kans om d.m.v. opleiding en training je doorgaans te ontwikkelen. Je komt terecht in een gezellig en bovendien divers team, die geen enkele gelegenheid voor een stukje taart, gevulde koek of feestje uit de weg gaat.


Ja ik wil!…
Wanneer jij denkt ik ben de persoon voor deze functie, wacht dan niet langer en mail jouw CV en Motivatiebrief naar: vacature@pmnetworking.nl, voor vragen over deze functie kunt u altijd even bellen naar Maarten Hesse via - +31(0)88 – 6811 611.