Altijd een werkende oplossing

Onze server oplossingen worden specifiek uitgekozen op uw omgeving en werkwijze. De leveranciers van PM Networking bieden verschillende servers waardoor er altijd een voor u gewenste oplossing is.

Dedicated Server

Wilt u de zekerheid van een eigen server, maar het beheer en onderhoud hiervan uit handen geven? Dan is een dedicated server dé oplossing voor u. Met deze oplossing krijgt u de beschikking over uw eigen server, waarbij u kunt kiezen om deze bij uw op locatie of in ons datacentrum te plaatsen. PM Networking zal de inrichting geheel naar uw wensen verzorgen en na inrichting garant staan voor het beheer & onderhoud.

Virtuele werkplek

Met de virtuele werkplek werkt u vanaf uw PC op een centrale omgeving waarbij het lijkt alsof u gewoon lokaal werkt. Bij deze oplossing worden de desktop ’s, applicaties en gegevens centraal onderhouden waardoor het beheer wordt vereenvoudigd. De omgeving is goed beveiligd en wordt voor u onderhouden waardoor u hier verder geen werk meer aan zal hebben. Een ander voordeel is dat implementaties flexibeler worden waardoor sneller kan worden gehandeld bij vragen en wensen van de gebruiker.

Onze ICT-specialisten zijn zeer ervaren in het configureren en het assembleren van server apparatuur. Vooraf aan de plaatsing of inrichting van de server apparatuur wordt de werking getest, zodat u gegarandeerd een werkende oplossing heeft.

PM Networking kan u hierin ondersteunen en met u meedenken over hoe u dit kunt inrichten. Wij komen graag bij u langs om de huidige situatie in kaart te brengen en te bekijken waar wij u kunnen ondersteunen bij de aanschaf van een serveroplossing.

Neem contact met ons op! E: sales@pmnetworking.nl of T: +31(0)75 – 6811 611