Een samenwerking van 20 jaar! De sleutel tot dit succes… sterke communicatie en meedenken!

Een samenwerking van 20 jaar! De sleutel tot dit succes… sterke communicatie en meedenken!

Annelies Gieling was zo een 20 jaar geleden op zoek naar een ICT-partij die haar kon ondersteunen bij haar beginnende onderneming. Via een familielid, die tevens goed bevriend was met Maarten en Peter, zijn de twee partijen met elkaar in contact gekomen. Er was direct een klik en de rest is inmiddels geschiedenis…

Wanneer Annelies wordt gevraagd waarom zij 20 jaar geleden heeft gekozen voor PM Networking die toen echt nog in de startfase zat, antwoordt zij resoluut het voelde goed en ik was ook een beginnende onderneming. Onze samenwerking startte met de aanschaf en inrichting van één laptop en is in de jaren daarna uitgegroeid tot een samenwerking waarbij beide bedrijven bleven groeien en elkaar op die manier goed bleven aanvullen.

De belangrijkste redenen waarom Annelies na al die jaren nog steeds voor PM Networking kiest is dat zij gewoonweg nooit klachten heeft gehad. Natuurlijk speelt er zich altijd weleens iets af, maar daar was PM Networking nooit direct schuldig aan en waren altijd meteen al aan de slag met de oplossing voor het geschetste probleem. Daarnaast is het een zeer betrouwbare partner, zijn zij altijd bereikbaar en denken ze vooral in oplossingen en niet in beperkingen. Zo is het ook altijd zo geweest wanneer ik iets bedacht en dit deelde met PM Networking zij vaak ook al de opties aan het onderzoeken waren en daarom snel konden schakelen.

Annelies vertelt; “Zelfs wanneer ik in het weekend of tijdens mijn vakantie op Vlieland geen bereik had en persé iets moest versturen of beantwoorden en ik alleen een SMS stuurde met HELP!, stonden de mannen van PM Networking direct voor mij klaar met een oplossing of geruststellend berichtje dat het zo snel mogelijk zou worden opgelost!” Dat heeft voor mij altijd het verschil gemaakt.

Inmiddels is het (2e) bedrijf dat Annelies heeft opgestart uitgegroeid tot de zeer succesvolle GGZ-instelling, Care to Change. PM Networking is in de jaren verantwoordelijk geworden voor het totale ICT-beleid, inclusief een strikt Security en AVG-beleid, gezien de medewerkers van Care to Change dagelijks werken met zeer vertrouwelijke Patiëntendossiers etc.

Wanneer Annelies gevraagd wordt om PM Networking te beschrijven in 3 woorden, komen direct Betrouwbaar, Snel en Goede Communicatie/ Afstemming in haar op. Dit zijn mooie woorden die PM Networking hoog in het vaandel heeft staan in zijn bedrijfsvoering, het is dus fijn om dit vanuit een klant terug te krijgen.

Als afsluitende Tip, geeft zij aan “ga vooral zo door!” Care to Change is zeer tevreden en heeft nog genoeg toekomstige ontwikkelingen om gezamenlijk mee aan de slag te gaan!