Met trots kunnen wij u melden dat onze dienstverlening is gecertificeerd volgens de normen van ISO 9001:2015!

 

Deze ISO normering toont aan dat de interne bedrijfsprocessen van PM Networking in orde zijn, dat ons managementsysteem voldoet aan de (internationale) gestelde kwaliteitseisen en deze zijn afgestemd op de behoeften van belanghebbenden.

“PM Networking is zeer trots op deze certificering”, aldus Maarten Hesse, algemeen directeur bij PM Networking.

“Met het behalen van deze certificering kunnen wij aantonen dat zowel onze interne bedrijfsprocessen als de kwaliteit van ons managementsysteem op orde zijn. Mede door het behalen van deze certificering toont PM Networking aan klaar te zijn voor verdere groei, professionalisering en grotere opdrachten binnen het MKB-segment. “

 

ISO 9001:2015 certificering

ISO 9001:2015 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen.
Aan de hand van deze norm worden de belangrijkste bedrijfsprocessen in kaart gebracht en gecontroleerd. Er wordt gekeken of deze processen juist zijn ingericht en goed worden uitgevoerd, of dat er verbetering nodig is.

De certificering toont aan dat PM Networking deze optimaal heeft geïmplementeerd in haar beleid en processen en continu werkt aan verbetering.
PM Networking heeft het certificeringstraject doorlopen met de experts van Stichting Certificering MKB en is gecertificeerd door Bureau Veritas. In juni 2017 werd er aanvang gemaakt met dit traject, grofweg 9 maanden later heeft de externe audit van Bureau Veritas plaatsgevonden. PM Networking is hier “zonder aantekeningen” doorgekomen.

ISO 9001

Geldigheid ISO certificaat

De behaalde ISO 9001:2015 certificering is 3 jaar geldig.
Jaarlijks zullen er zowel interne- als externe audits uitgevoerd waarmee de kwaliteit van onze dienstverlening en management systeem wordt gewaarborgd. De uitgave datum van onze ISO 9001 certificering is 14 september 2018, de certificering is dus geldig tot 14 september 2021.

 

Wet en regelgeving

ISO 9001 geeft onze klanten de zekerheid dat PM Networking voldoet aan wet en regelgeving, en internationale eisen aan een kwaliteitsmanagement. De certificering toont aan dat PM Networking deze optimaal heeft geïmplementeerd in haar beleid en processen en continu werkt aan verbetering van de dienstverlening en organisatie.

Achtergrond informatie

Sinds 2001 ondersteunt PM Networking vele organisaties met hun volledige IT en ICT gerelateerde vraagstukken. Het bedrijf heeft is gespecialiseerd in systeembeheer, kantoorautomatisering, webhosting, webshops, ontwikkeling van web applicaties (maatwerk) en telt vandaag de dag meer dan 900 actieve klanten binnen diverse sectoren en branches.