Real-Time Webshop

De webshop van PM Networking is uniek vanwege de automatische verwerking van uw orders, klantregistraties, voorraden, artikel informatie (en meer) in uw boekhoudpakket. De webshop van PM Networking is dan ook direct gekoppeld aan uw SnelStart boekhoudpakket waardoor verouderde gegevens en het overnemen/kopiëren van klant informatie en orders tot het verleden behoord.

Bij de webshop van PM Networking wordt er niet gewerkt met een tussenoplossing zoals vele andere partijen koppelingen aanbieden. Wij wilden een stapje verder gaan, en dat is ons gelukt: Deze webshop zal u zeer veel werk besparen. Wij kunnen u naast de webshop ook een mobiele webshop aanbieden en deze, geheel in overleg met u, ontwikkelen!

Webapplicaties

PM Coded heeft diverse applicaties ontwikkeld die het leven een stuk aangenamer maken. Of het nu gaat om daadwerkelijk het verbeteren van de fysieke gezondheid óf het elimineren van tijdrovende en vaak terugkomende handelingen (zowel eenvoudig als complex), wij hebben de expertise in huis.

In vele gevallen is er behoefte aan een web-gebaseerde applicatie, en in andere gevallen is er behoefte aan desktop applicaties of applicaties voor een smartphone. PM Coded kijkt samen met u naar de probleemstelling: tegen welke problemen loopt men aan, en welke oplossingen ziet men zelf voor deze problemen.

Henry Ford, quoted in the 1920s:
“If I had asked people what they wanted, they would have said faster horses.”

Net als Henry Ford:
PM Networking denkt met u mee, en gaat vaak net even een paar stappen verder.