Phoenix Opleidingen vertelt over samenwerking met PM Networking

De samenwerking tussen Phoenix opleidingen en PM Networking is ontstaan doordat Phoenix van iemand hoorde over een succesvolle samenwerking met PM Networking. Daarop volgde een telefoontje tussen beide partijen, wat inmiddels al jarenlang resulteert in een nauwe samenwerking.

Dat de keuze op PM Networking is gevallen, komt vooral doordat Phoenix opleidingen al vrij snel merkte dat PM met ze meedacht. Er was direct een klik en de samenwerking ging bijna vanzelf door de laagdrempelige benadering van PM.

PM Networking is ICT-verlengstuk van onze organisatie!

Inmiddels is PM Networking verantwoordelijk voor het gehele ICT-beheer, leveren zij alle hard- & software en worden ICT-vraagstukken en projecten structureel door PM ondersteund. Je kunt als het ware spreken van een ICT-verlengstuk voor de Phoenix organisatie. Marieke van Kernebeek verantwoordelijke voor het ICT-beleid bij Phoenix geeft aan dat “zelfs wanneer er trajecten plaatsvinden i.s.m. derde partijen, bijvoorbeeld recent onze overgang naar VOIP i.c.m. KPN, kunnen wij rekenen op de ondersteuning van PM!”

Phoenix opleidingen is ontzettend positief over de samenwerking met PM. Zelf heeft Phoenix gewoonweg de mensen, het materiaal en de kennis niet in huis om het ICT-beheer te organiseren. Dat daar een partij als PM Networking inpast en zorgt dat alles doordraait van de uitgave van een nieuwe laptop, tot aan de inrichting van het netwerk is een waardevolle toevoeging aan de organisatie. Daarnaast ervaren zij dat de samenwerking met PM Networking vooral ook werkt, omdat alles met elkaar besproken wordt ook als zaken wel eens niet zo lopen, zoals beide zouden willen. Dit maakt dat de samenwerking continu wordt geëvalueerd en daardoor steeds beter wordt!

Wanneer wij Marieke vragen om een oneliner die de samenwerking typeert, zegt zij het volgende: 

PM Networking past bij Phoenix; de relatie staat voorop!

Wie is Phoenix opleidingen?

Phoenix Opleidingen is expert op het gebied van persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Iedereen die zijn eigen potentie voluit wil leren leven, kan hier terecht. Een plek voor wie vastloopt in het leven en weer in beweging wil komen, maar ook voor wie verlangt naar duurzame groei en zich persoonlijk of professioneel verder wil ontwikkelen of scholen.

Bij Phoenix Opleidingen vind je een gevarieerd aanbod van opleidingen en workshops op het gebied van communicatie, leiderschap, relaties en meer. Je kunt er ook terecht voor supervisie of coaching, of voor vragen op het gebied van organisatie-, team- en individuele ontwikkeling. Voor eindverantwoordelijk leiders is er een speciaal programma. Phoenix Opleidingen is gevestigd in Utrecht.

https://www.phoenixopleidingen.nl/