Sinds 1 december 2017 is PM Networking aangesloten bij Nederland ICT.

Nederland ICT is de belangenbehartiger en vertegenwoordiger van de gehele Nederlandse ICT-Sector.

Met ons lidmaatschap sluiten wij ons aan bij een vertrouwde organisatie met o.a. heldere Algemene Voorwaarden, maar ook een gedragscode die naar ons idee iedere onderneming (en persoon) zou moeten nastreven!

Met het lidmaatschap van Nederland ICT, veranderen onze algemene voorwaarden (per 1 december 2017). Wij zullen uiteraard al onze relaties hiervan per e-mail op de hoogte stellen. Uiteraard kunt u contact met ons opnemen om te horen waar de verschillen zitten met onze bestaande voorwaarden.

In een notendop:

De voorwaarden die wij tot 1 december 2017 hanteerden waren bijna 13 jaar oud. In een tijd vol technische ontwikkelingen is 13 jaar een enorm lange tijd: Zo waren er geen iPhones, er was geen “Cloud”, gebruikten we nog 56k6 modems (inbellen via de telefoonlijn) en was “Googelen” nog geen werkwoord. Naast de techniek, is ook onze onderneming met zijn tijd meegegaan.

Via deze link kunnen de Nederland ICT Voorwaarden 2014, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Midden-Nederland onder nummer 30174840 worden gedownload.

Wil je meer informatie over Nederland ICT? Bekijk hier hun website.